The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2017, 07:43 AM
DTooown DTooown is offline
Registered User
DTooown's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 3
POST ID # = 928863
DTooown Reputation: 10
Default No sound in some apps | Corsair Void Wireless

Hey CU Fourm,

Currently getting no sound output on Discord and Google Chrome.

I don't know what to do since I've ran outta idea, it just happened recently.

Check to see if the headset was the default sound output on the sound options which it is.

I've ran SFC to see if there was a corrupt file.
https://support.microsoft.com/en-us/...rrupted-system
Link for reference

I've also uninstall/reinstall CUE software to see if that did anything with all profiles deleted to get a fresh install of CUE.

Can I get some help!

Thanks, DTooown
Reply With Quote


  #2  
Old 12-03-2017, 08:45 AM
DTooown DTooown is offline
Registered User
DTooown's PC Specs
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 3
POST ID # = 928870
DTooown Reputation: 10
Default

Don't worry, Problem fixed.

I found that Google Chrome and Discord volume was set to 0 this whole time in the volume mixer.

Carry on.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.