The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-15-2019, 07:31 AM
DaVeDuRg DaVeDuRg is offline
Registered User
DaVeDuRg's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
POST ID # = 1018261
DaVeDuRg Reputation: 10
Default H100i RGB Platinum New Build. 1 Fan acting weird!

Hi,

I just built my system on Thursday the 12th, here are the specs:

Cooler Master MasterCase H500
ASUS PRIME X570-P, AMD X570
AMD Ryzen™ 5 3600X, AM4, Zen 2, 6 Core, 12 Thread
Corsair Hydro Series H100i RGB PLATINUM, 240mm
16GB Corsair DDR4 Vengeance RGB PRO, PC4-25600 (3200)
AMD Radeon RX590 Nitro+ 8GB
500GB Samsung Evo 860 SSD
4tb Segate Hard Drive
Corsair RMx 750 watt PSU

Everything has been working fine until i booted up my PC today and noticed immediately that the left fan was kind of flickering. I have had the effect set to Spiral Rainbow since i built the PC.

I switched the effect to Static White to and this is what it looks like:

https://www.dropbox.com/s/oef14jtsaq...5_1_1.mp4?dl=0

When its on Rainbow Sprial it changes color but flickers.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.