The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-02-2016, 09:32 PM
jamez_5 jamez_5 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 1
POST ID # = 869880
jamez_5 Reputation: 10
Default m65 Macro not working in different programs

Hey guys. I tried searching for this with no luck. Here is my problem. Most of the time I do not have any problems with my macros working correctly; however, in certain programs they will not work. example: In the BF1 Beta i tried keybiding some keys to my mouse button. It would not work. MY other friends have had no problems and I do not beleive its the game.

I also had a launcher for Arma 3. When i used the launcher it would not register my mouse macro keys. However, I could load arma from steam and would never experience a problem. Also my friend has a m65 and can bind keys find in both games. I feel like it is a weird problem that I cant understand how to fix.

Product: Corsair M65 Mouse
Firmware: 2.26
Software: 1.00.00.11

Thanks in advance
Reply With Quote


  #2  
Old 09-10-2016, 05:08 PM
ByeFelicia ByeFelicia is offline
Registered User
ByeFelicia's PC Specs
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 9
POST ID # = 870855
ByeFelicia Reputation: 10
Default

How do you have firmware version 2.26 for the M65?

Is that part of the beta...because the highest firmware I can find is 2.03 running 2.4.66 CUE
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.