The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-04-2019, 02:20 PM
Gazi Gazi is offline
Registered User
Gazi's PC Specs
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 5
POST ID # = 1020230
Gazi Reputation: 10
Default HD120 not running synchron

So i have 6 HD 120s connected to the Commander Pro and to the LED Hub. The front 3 on my H150i are connected to the 1, 2 and 3 Channel but one of the three is not glowing in the same "rythm".

https://i.redd.it/7qcy3g4g0kq31.jpg

https://i.redd.it/8yn000hpzjq31.png

https://i.redd.it/pao1894pzjq31.png

https://i.redd.it/alir7omozjq31.png
Reply With Quote
  #2  
Old 10-04-2019, 03:38 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,407
POST ID # = 1020234
DevBiker Reputation: 94
Default

My guess is that they aren't rotated the same way. Is the sail on the back in the same direction on all fans?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.