The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-22-2018, 05:10 PM
nam.uk's Avatar
nam.uk nam.uk is offline
Registered User
nam.uk's PC Specs
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 104
POST ID # = 946062
nam.uk Reputation: 10
Default commander pro no volts or fans showing

I have connected this to all the usb headers direct even a usb-c extension to fresco Pci-E card, on latest link and firmware, this is also my second Pro
this is showing just one fan connected and No NODpro connected
but i have had 3 120mm and 2 140 LL fans connected also NOD Pro with Led strips, and i have no issues controlling the Leds on fans or strips, the issue is fan speeds also there is no volts showing at all.
i did get randomly fans showing and dropping out but all i get now is as seen in Image attached.
is this unit faulty? all other link devices work fin as well.


[IMG][/IMG]
Reply With Quote


  #2  
Old 03-23-2018, 09:00 PM
nam.uk's Avatar
nam.uk nam.uk is offline
Registered User
nam.uk's PC Specs
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 104
POST ID # = 946230
nam.uk Reputation: 10
Default

All linked up,i am so happy the pro is in charge.
answers on a postcard

[IMG][/IMG]
Reply With Quote


  #3  
Old 03-23-2018, 09:03 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,701
POST ID # = 946231
DevBiker Reputation: 94
Default

WHich version of Link?

Regarding the power ... can you check on the power being supplied to the CoPro. Perhaps try another connector? Are you using any adapters?
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote


  #4  
Old 03-23-2018, 09:17 PM
nam.uk's Avatar
nam.uk nam.uk is offline
Registered User
nam.uk's PC Specs
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 104
POST ID # = 946235
nam.uk Reputation: 10
Default

latest link and firmware also sata is direct to the AX psu with pro.
at moment i have the pro connected direct to usb header/sata power and one led strip and info in link fluctuates random in volts, even 2 fans show up that are not connected? yet the led strip works flawless, well anything led works just not anything led.
this driving me absolutely mad, nothing is this hard theses days and getting to the conclusion this pro uses crap hardware inside the unit.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.