The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-11-2016, 06:43 PM
xlegendof xlegendof is offline
Registered User
xlegendof's PC Specs
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 1
POST ID # = 878695
xlegendof Reputation: 10
Default Still problems with the AX860i?

Just bought one of these and was wondering if they still have issues? From the looks of the threads on this forum, the AX860i is mentioned to have a lot of issues. Have there been any updates since they first realeased?
Reply With Quote


  #2  
Old 11-11-2016, 09:40 PM
Dirk_Kuyt Dirk_Kuyt is offline
Registered User
Dirk_Kuyt's PC Specs
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 14
POST ID # = 878704
Dirk_Kuyt Reputation: 10
Default

gotta say i've had loads of the same issues with three different refurbished ax860i's. idk what that tells you but it doesn't tell me any sort of good things
Reply With Quote


  #3  
Old 11-11-2016, 09:42 PM
Dirk_Kuyt Dirk_Kuyt is offline
Registered User
Dirk_Kuyt's PC Specs
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 14
POST ID # = 878705
Dirk_Kuyt Reputation: 10
Default

what im really getting at is the refurb ones they sell for half price are crap. and if they have that many to sell refurbished then that's not a good sign for me if i were to buy one new. i'm done with corsair power supplies for the simple fact that they pawn their refurbished crap onto unsuspecting consumers.

Last edited by Dirk_Kuyt; 11-11-2016 at 09:46 PM.
Reply With Quote


  #4  
Old 11-18-2016, 02:32 PM
nam.uk's Avatar
nam.uk nam.uk is offline
Registered User
nam.uk's PC Specs
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 104
POST ID # = 879420
nam.uk Reputation: 10
Default

Had a new one of theses 860i's for the past 3 weeks and had no issues out of the box
Reply With Quote


  #5  
Old 12-19-2016, 10:25 PM
Dirk_Kuyt Dirk_Kuyt is offline
Registered User
Dirk_Kuyt's PC Specs
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 14
POST ID # = 883102
Dirk_Kuyt Reputation: 10
Default

Thats how it all started for me, too. Worked perfect for about 3 months. Then uncontrollable power-on loops and restarts. You'll see ;)
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.