The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-24-2019, 06:17 AM
Mooncatt Mooncatt is offline
Registered User
Mooncatt's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
POST ID # = 1015563
Mooncatt Reputation: 10
Default Void PRO

hey guys new here.
I never really spent too much money on peripherals, but this time I decided to push the boat out a little and bought a pair of corsair void PRO USB.
I have the latest iCUE version but the headset seems to be on v0.01. I tried to update this but it says that's the latest version even tried a force update to no avail. this seems odd to me as the headset has been around for some time.
the other thing ive noticed is that although the volume is loud enough for gaming, its not loud enough for movie or music. I have my volume at 90% for music to make it satisfying enough, but it just doesn't seem loud enough. my old £30 (uk) could make my ears bleed at this volume, and lets face it, we all like ridiculously loud music from time to time. this corsair headset isn't cutting it.
ive googled as much as I can and I don't seem to be the only one in this boat. I cant see v0.01 as being the most up to date driver surely????
any help greatly received , thanks :)
Reply With Quote


  #2  
Old 08-24-2019, 12:30 PM
Caldwell Caldwell is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 4
POST ID # = 1015594
Caldwell Reputation: 10
Default

I hear you brother, I bought mine 2 days ago the same headset and the Sidetone isnt working. Can I ask what version ICUE are you using and is your sidetone working? Also isnt the v0.01 the firmware version?
Reply With Quote


  #3  
Old 08-25-2019, 05:08 AM
Mooncatt Mooncatt is offline
Registered User
Mooncatt's PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
POST ID # = 1015639
Mooncatt Reputation: 10
Default

i bought mine yesterday lol
iCUE version is 3.18.77
headset version is 0.01
ive read on google that the firmware update should fix the low volume unless im confusing 0.01 with something else.
also the sidetone on my headset does work. so look like you haven't turned it up in the iCUE menu or you might have a faulty product. lemme know how u get on
Reply With Quote


  #4  
Old 08-25-2019, 06:31 AM
Caldwell Caldwell is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 4
POST ID # = 1015642
Caldwell Reputation: 10
Default

Cheers Mooncatt, got it to work after trial and error (cleared registry and reinstalled ICUE) however even at 100% the sidetone is quiet.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 05:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.