The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-31-2019, 01:46 PM
Exilian Exilian is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 8
POST ID # = 1013263
Exilian Reputation: 10
Default LL-Fan Problems since Update 3.18.77

Hi, since the Update my fans rgb are not working.
First two fans, yesterday 3 and today antoher 2.
If i switch the port on the lightning node, the rgb fan is working. Any ideas?
Everything worked fine till update...
Attached Images
File Type: jpg 20190731_190854.jpg (3.13 MB, 150 views)
File Type: jpg 20190731_190842.jpg (3.08 MB, 133 views)
File Type: jpg 20190731_193041.jpg (2.48 MB, 130 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 07-31-2019, 03:03 PM
Chompiras90's Avatar
Chompiras90 Chompiras90 is offline
Registered User
Chompiras90's PC Specs
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 7
POST ID # = 1013275
Chompiras90 Reputation: 10
Default

i have the same problem whit Corsair Lighting PRO connected on commander pro
Reply With Quote
  #3  
Old 08-03-2019, 05:04 AM
LuciITA LuciITA is offline
Registered User
LuciITA's PC Specs
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 12
POST ID # = 1013556
LuciITA Reputation: 10
Default

Same here: whit commander pro and light node. Some times i have leds turn off and on again
Reply With Quote
  #4  
Old 08-27-2019, 12:34 PM
Exilian Exilian is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 8
POST ID # = 1015851
Exilian Reputation: 10
Default

After a month in support no solution.
Obviously, since update tens of problems.
Be honest Corsair: Your "support" is a joke
Ticketnumber: #2000792901
Personal dealing with at Corsair: CHRISTIAN BECKER
And then the occupational therapy:
Please test the fans without RGB lighting on your motherboard. Do they shine then?
Really?
I have paid a lot of money!

For information to the rest of the forum users:
I swapped the commander for a new one.
I swapped the fan hub for a new one.
Same result, same problem.
It's probably a software problem!

Last edited by Exilian; 08-28-2019 at 02:15 PM.
Reply With Quote
  #5  
Old 08-27-2019, 10:23 PM
Governor_ Governor_ is offline
Registered User
Governor_'s PC Specs
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 5
POST ID # = 1015899
Governor_ Reputation: 10
Default

I have the same issue the fans spin but all the colours are incorrect definately a software issue but corsair don't seem to want to fix the issue, had this problem for over 8 months recently bought new LL120 fans and commander pro still same issues so surely it has to be the dodgy firmware. You can try all the simple troubleshooting stuff they tell you to do but good luck on that working.
Reply With Quote
Reply

Tags
fans, icue, ll, problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 08:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.