The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 04-02-2020, 08:37 PM
jakoritarleite jakoritarleite is offline
Registered User
jakoritarleite's PC Specs
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 1
POST ID # = 1039819
jakoritarleite Reputation: 10
Sad Void Pro Surround wired with connection problem on MacOSX

Hey people. Well, I just bought a new void pro on monday and I`m getting an issue with this.
I use MacOS High Sierra and I installed the iCUE software to be able to set the surround (cuz I like to listen to music with surround on) and it plays the music for very well but after sometime it stops to play the music and I need to unplug and replug the usb adapter to get it working, but it still stop playing after a while. Can anyone helps me please ?
I`ve tried to install an older version of iCUE but still same problem and it`s annoying me.. I`ll be very grateful if someone could helps me!
Reply With Quote


Reply

Tags
mac os x, macos, void 7.1 headset, void issue, void pro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.