The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #61  
Old 07-17-2019, 12:14 AM
Waukeen Waukeen is offline
Banned
Waukeen's PC Specs
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 264
POST ID # = 1011548
Waukeen Reputation: 16
Default

Quote:
Originally Posted by SirNagrom View Post
It will not start for me. Opens for a second and then crashes.
What trouble shooting steps have you tried so far? Would rather not walk you through stuff you already took the time to do. :)

Quote:
Originally Posted by DerpingDumbo View Post
After updated it seems it can no longer detect my H115i. I have already tried various things mentioned in this thread and unfortunately none of them worked for me. I will be trying to reinstall old drivers and see if that works.
OK, so I am assuming the update was the one of which you refer. And I pose the same question to you. Again rather not suggest something you already tried. I know how irritating that can be.

That said, I will suggest this, if you have a laptop you can try to hook the USB cable into without removing the cooler from the case, using a standard micro-usb (can't remember the exact connection) and just plug it into a USB on that, install ICurse and see if that detects it. I feel comfortable in assuming that it is still working otherwise your post here might have been very different.
Reply With Quote
  #62  
Old 07-17-2019, 03:08 PM
Qqu Qqu is offline
Registered User
Qqu's PC Specs
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 104
POST ID # = 1011620
Qqu Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
Unfortunately, not a surprise. It sometimes takes a release or two for the CPUID SDK they they use to be updated and integrated into the build.
You would think the iCue dev team would be more proactive and have an update ready for launch. All of their AIO coolers need temp info to ramp up pump and fan RPM for effective cooling. We are already 10-days from launch and have nothing.
Reply With Quote
  #63  
Old 07-19-2019, 02:38 PM
Soulshot96 Soulshot96 is offline
Registered User
Soulshot96's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 30
POST ID # = 1011819
Soulshot96 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by OneEyeRick View Post
I created an account just to say thank you. For the first time ever, iCUE does not lag my display. Until this update, iCUE would make my 165Hz monitor run at about 30 while active. Now its nice and smooth.

Thanks!
Funny enough, I requested this a few months back. Nice to see they might have finally gotten iCUE on the Gsync whitelist or however that works. Doing it manually was getting annoying.
Reply With Quote
  #64  
Old 07-19-2019, 02:41 PM
Soulshot96 Soulshot96 is offline
Registered User
Soulshot96's PC Specs
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 30
POST ID # = 1011820
Soulshot96 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by huppra View Post
Maybe, I’m on my third h110i, while that system has had the same x52 in it for 8 years.
The X52 has only been out like 2-3 years...and I myself have witnessed one die outright after a month of use, plus the software was horrid. No need to over exaggerate things. Especially not to that degree.
Reply With Quote
  #65  
Old 07-19-2019, 05:42 PM
BlaiseP's Avatar
BlaiseP BlaiseP is offline
Registered User
BlaiseP's PC Specs
 
Join Date: Mar 2009
Location: Sydney, Australia
Posts: 124
POST ID # = 1011837
BlaiseP Reputation: 35
Default

Quote:
Originally Posted by Soulshot96 View Post
Funny enough, I requested this a few months back. Nice to see they might have finally gotten iCUE on the Gsync whitelist or however that works. Doing it manually was getting annoying.
I assume you have G-SYNC enabled for both full-screen & window modes. Must be why I've never experienced your problem as I only bother to have G-SYNC enabled for full-screen.
Reply With Quote
  #66  
Old 07-21-2019, 11:36 AM
killin killin is offline
Registered User
killin's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
POST ID # = 1011971
killin Reputation: 10
Default

My H150i pro AIO is no longer being detected by the update. is anyone else having the same issue? how can i roll back to the previous software?
Reply With Quote
  #67  
Old 07-21-2019, 11:42 AM
killin killin is offline
Registered User
killin's PC Specs
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
POST ID # = 1011973
killin Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by killin View Post
My H150i pro AIO is no longer being detected by the update. is anyone else having the same issue? how can i roll back to the previous software?
Welp just reinstalled the software and corrected my issue.. ha go figure
Reply With Quote
  #68  
Old 07-22-2019, 02:51 PM
50cal 50cal is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2015
Posts: 4
POST ID # = 1012116
50cal Reputation: 10
Default

holy hot garbage batman!

This version has completely messed up my fans on my commander pro. My fans keep showing up and disappearing. I've tried forced fireware updates, reinstalling the software, etc.

Man i miss SIV

Any have a "non-garbage" of iCUE?
Reply With Quote
  #69  
Old 07-22-2019, 07:20 PM
huppra huppra is offline
Registered User
huppra's PC Specs
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 34
POST ID # = 1012138
huppra Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Soulshot96 View Post
The X52 has only been out like 2-3 years...and I myself have witnessed one die outright after a month of use, plus the software was horrid. No need to over exaggerate things. Especially not to that degree.
I had the model number wrong, its the old X61. sorry. Its the incredibly old non infiniti mirror AIO. I'm awaiting my third H110i later this week after I receive the RMA. Don't worry I know the software is bad, that machine is also stuck on the old version of CAM since the new one doesn't support the X61. I'm not even running it, but Its nice to know if I see the temperature off remotely, I can remote in start CAM and see what the pump is doing.

Last edited by huppra; 07-22-2019 at 07:24 PM.
Reply With Quote
  #70  
Old 07-23-2019, 12:56 PM
Genji1337 Genji1337 is offline
Registered User
 
Join Date: May 2019
Posts: 3
POST ID # = 1012232
Genji1337 Reputation: 10
Default

I have 6 LL 120 fans and ever since last 2 and half months Icue software my fans have been on fritz no matter what mode I do it keeps colour flickering. I've tried pc restart software update/ forced update close and reopen close all unessery programmes also clean install .but no matter what I do it doesnt solve the problem whats going on here please help
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.