The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-13-2010, 02:05 PM
surgee surgee is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
POST ID # = 476307
surgee Reputation: 10
Default Unmountable_Boot_Volume blue screen?

I just bought my brand new Corsair HS1 last night and I enjoyed it besides the mic bieng a little fuzzy even with a good SPEEX 32 quality codec it was not great, but besides that I am somewhat happy. Last night I turned off my computer and now I just woke up, turn on the computer and I get the "Unmountable_Boot_Volume blue screen error. Related to my installation of my Corsair HS1 last night? My computer has been running smooth in the past no problems, Im thinking this is related to my installation of the Headset from last night?

Last edited by surgee; 11-13-2010 at 02:12 PM.
Reply With Quote


  #2  
Old 11-13-2010, 05:02 PM
surgee surgee is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 2
POST ID # = 476318
surgee Reputation: 10
Default

I get a hardrive failure 1 day after installing corsair drivers, this is awesome. It is the only thing I have installed in the past month or 2, this is just great.
Reply With Quote


  #3  
Old 11-16-2010, 06:43 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,268
POST ID # = 476690
RAM GUY Reputation: 10
Default

More than likely its just a coincidence, did you find out what was causing the Boot error? Was it trying to boot from a CD or something?
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #4  
Old 11-16-2010, 06:50 PM
Yellowbeard's Avatar
Yellowbeard Yellowbeard is offline
Banned
 
Join Date: Oct 2002
Location: Atlanta,GA, USA.
Posts: 11,531
POST ID # = 476693
Yellowbeard Reputation: 46
Default

Logically, installing an audio drive should not have any effect at all on the OS to the extent it would corrupt the boot loader. Please fill in your system specifications as requested at registration so that we can assist you.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.