The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-03-2019, 06:39 AM
A_Fnord A_Fnord is offline
Registered User
 
Join Date: May 2019
Posts: 10
POST ID # = 1016671
A_Fnord Reputation: 10
Default Side buttons on mouse not working if iCUE is turned off after latest firmware update

I've got a weird problem. Right now I have a Corsair Harpoon RGP 0030, and when I opened iCUE a while back, I got a notification about there being a firmware update for it. So I updated the firmware. Now the two side buttons won't work unless I have iCUE running, and iCUE itself gobbles up system resources like it owned the place (it's not uncommon to see it take up 50% of my processor power for no apparent reason, and Corsair services will gladly eat 600mb of RAM).

I don't have any other corsair products than this mouse, there's nothing else iCUE should be interacting with.

*edit*
Seems like iCUE basically claims the first core, Core 0, as its own once it's been running for a while. Not what this thread is about, it's about the side buttons, but reading the forum, I see that plenty of other people are reporting a similar issue, so something is fishy about iCUE.

Last edited by A_Fnord; 09-03-2019 at 11:40 AM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.