The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-06-2019, 10:25 PM
dvargas531 dvargas531 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 1
POST ID # = 1017200
dvargas531 Reputation: 10
Default iCue not detecting Harpoon Mouse when Unplugged

Hello All,

I'm having some issues with iCue detecting the Harpoon mouse I purchased. Initially, it wasn't detecting the mouse at all. I then uninstalled the "Corsair Composite Virtual Input Device" in Device Manager -> Human Interface Device. iCue was then able to detect the mouse just fine when connected to the USB charger. After I disconnect the mouse from the usb cord, it no longer detects the mouse in iCue. The mouse works fine but the two side buttons are no longer mapped/working. I've updated the drivers in iCue and on the mouse, but nothing seems to work. Anyone have a similar issue and knows how to resolve it?

Thanks

Last edited by dvargas531; 09-06-2019 at 10:32 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.