The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-22-2018, 03:29 PM
xDiegoSoares201 xDiegoSoares201 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
POST ID # = 941813
xDiegoSoares201 Reputation: 10
Default How config Macro(Corsair Harpoon)

Hello! I want config a macro in my mouse Corsair Harpoon
I want configure 2 macros
1° - function of keyboard (f1 and f2) each 25ms
how can i do it?


  #2  
Old 02-23-2018, 05:39 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,331
POST ID # = 941886
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

Create a new macro, Record the key presses, stop the record and manually edit the delays in between the key presses.


  #3  
Old 02-23-2018, 10:54 AM
xDiegoSoares201 xDiegoSoares201 is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 2
POST ID # = 941916
xDiegoSoares201 Reputation: 10
Default

Hey man! Why Does my macro speed get faster when I press ctrl or alt?


  #4  
Old 02-24-2018, 07:00 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,331
POST ID # = 942034
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

Not too sure on that. Double check your action trigger settings, you may want to adjust the delays.


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.