The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 31 votes, 5.00 average. Display Modes
  #16  
Old 11-14-2013, 06:54 PM
Hecubus Hecubus is offline
Registered User
Hecubus's PC Specs
 
Join Date: Oct 2013
Location: Alaska
Posts: 11
POST ID # = 682729
Hecubus Reputation: 10
Default Cost

That cord costs you 10 dollars? I can see selling it to people maybe, but it costs you guys an extra 10 to make it and toss it in with the RM850? Curious what the breakdown manufacturing cost is for that. I am clueless when it comes to such things.
Reply With Quote


  #17  
Old 11-14-2013, 07:47 PM
jonnyguru jonnyguru is offline
PSU GUY
jonnyguru's PC Specs
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 2,883
POST ID # = 682738
jonnyguru jonnyguru Reputation: 179
Send a message via ICQ to jonnyguru Send a message via MSN to jonnyguru Send a message via Yahoo to jonnyguru Send a message via Skype™ to jonnyguru
Default

It's very unlikely that it costs $10, but it does cost something. If the markup to sell it separately results in a $10 retail price, there's no reason to assume it wouldn't add $10 to the retail price of the PSU. It could actually impact the price more since it would have to have a mark up from Corsair and then marked up again at whatever retailer (Amazon, Microcenter, etc). But, since it's only sold on the Corsair store, it only costs $10.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.