The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-24-2020, 11:15 AM
dargbdude dargbdude is offline
Registered User
dargbdude's PC Specs
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 1
POST ID # = 1035900
dargbdude Reputation: 10
Default Lights on LL120 fan won't turn on

As you can see, 4 LED's on this one fan (out of 3) won't turn on anymore. They used to go on but get stuck on one color (red most of the times) and now they won't turn on at all even when iCUE says they are on. I already reinstalled iCUE, did a firmware update on the LNP, swapped them, nothing. This si the only fan that does this. All the other ones are perfectly fine.
Attached Images
File Type: jpg 20200224_151204.jpg (3.08 MB, 14 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 02-25-2020, 03:00 AM
Zotty's Avatar
Zotty Zotty is offline
CORSAIR Beta Team
Zotty's PC Specs
 
Join Date: Apr 2017
Location: South Staffordshire, England, UK
Posts: 3,691
POST ID # = 1035978
Zotty Reputation: 52
Default

Hi Buddy...

I assume that one is the last in the chain on the RGB Fan LED hub?... what happens if you put it in port one and move the rest up the chain?.. do the rest of the fans now fail to light up?

given you already had an issue i would say that fan has a fault and needs to be RMA'd if still in warranty.. Open a ticket if the tests confirms as i suspect...
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.