The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-30-2019, 07:03 PM
Daykeem Daykeem is offline
Registered User
Daykeem's PC Specs
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 21
POST ID # = 1006314
Daykeem Reputation: 10
Default iCue Alternatives for Corsair Water Coolers?

So I made the mistake of purchasing a corsair water cooler that I have to live with now, but hopefully there's another program out there that can control the cooler's fan curve. I've gotten sick of restarting the iCue process as often as I do. Are there any out there?

Thanks in advance.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-30-2019, 09:41 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 8,701
POST ID # = 1006332
DevBiker Reputation: 94
Default

No but if you are interested, we may be able to help with the restarting issue. If that's the case, a bit more detail would be helpful.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Helpful Links and FAQs:
AIO FAQ | RGB FAQ |
HydroX FAQ | RGB Cables |
iCUE Tips & Tricks

Reply With Quote
  #3  
Old 05-30-2019, 10:24 PM
Daykeem Daykeem is offline
Registered User
Daykeem's PC Specs
 
Join Date: Nov 2016
Posts: 21
POST ID # = 1006335
Daykeem Reputation: 10
Default

I'm interested in a solution, but in all my months of searching I haven't found one. My specific issue is that when my GPU is under 99% load, the iCue software will stop responding; for example, the Dashboard will display a horizontal line and the performance tab on my H100i won't respond to fan curve changes or display the correct temperature or RPMs on the fan. The only way to fix this is by restarting the service, but the program just goes back to being unresponsive as long as my computer is under load.
Saving the performance profile to the device isn't a solution for me.
Can you help with this?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.