The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cases

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 08-26-2018, 08:14 PM
amjad_2020 amjad_2020 is offline
Registered User
amjad_2020's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Location: saudi arabia jeddah
Posts: 9
POST ID # = 970342
amjad_2020 Reputation: 10
Question H100i PRO will not my case Carbide Series SPEC-OMEGA RGB

hi i have bought new case Carbide Series SPEC-OMEGA RGB new cooler H100i PRO the problem is with ram VENGEANCE® RGB pro the cooler can can't be installed on the right side because the ram is there how can i install the H100i PRO up?
Reply With Quote


  #2  
Old 08-26-2018, 09:34 PM
Corsair StormShadow's Avatar
Corsair StormShadow Corsair StormShadow is offline
Corsair Employee
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 625
POST ID # = 970350
Corsair StormShadow Reputation: 10
Default

not sure why you are having this issue. Perhaps show us a picture would help.
Reply With Quote


  #3  
Old 08-27-2018, 04:04 AM
amjad_2020 amjad_2020 is offline
Registered User
amjad_2020's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Location: saudi arabia jeddah
Posts: 9
POST ID # = 970377
amjad_2020 Reputation: 10
Default








Reply With Quote


  #4  
Old 08-27-2018, 04:06 AM
amjad_2020 amjad_2020 is offline
Registered User
amjad_2020's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Location: saudi arabia jeddah
Posts: 9
POST ID # = 970378
amjad_2020 Reputation: 10
Default

thank you for your replay i have add some pic
Reply With Quote


  #5  
Old 09-02-2018, 09:45 PM
GWNewman1 GWNewman1 is offline
Registered User
GWNewman1's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 14
POST ID # = 971223
GWNewman1 Reputation: 10
Default

Front mount it. I have a H115i Pro in my Spec Omega and it doesn’t fit up top with the motherboard I have. Moved it to the front and works like a charm.
Reply With Quote


  #6  
Old 04-30-2019, 01:17 PM
Arrowkuru Arrowkuru is offline
Registered User
Arrowkuru's PC Specs
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 3
POST ID # = 1003098
Arrowkuru Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by GWNewman1 View Post
Front mount it. I have a H115i Pro in my Spec Omega and it doesn’t fit up top with the motherboard I have. Moved it to the front and works like a charm.
So you front mounted it above the included 120? Or did you have to remove the 120??
Reply With Quote


Reply

Tags
spec-omega rgb

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.