The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Legacy Corsair Software

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #46  
Old 01-10-2018, 03:57 AM
TerrorBlade TerrorBlade is offline
Registered User
TerrorBlade's PC Specs
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 25
POST ID # = 934671
TerrorBlade Reputation: 10
Default

It seems that the latest versions did the trick for me too! (2.21.67) Hope now it stays that way :)


  #47  
Old 01-22-2018, 08:35 PM
yellowblanka yellowblanka is offline
Registered User
yellowblanka's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 62
POST ID # = 936876
yellowblanka Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by tanks4nothing View Post
Yep last version update did the trick for me too! I like it how Corsair says its mostly a windows problem yet when they update their software and its all fixed.
Translation: a Windows update changed the way something works and we can't be bothered to modify our software to compensate, therefore it's a "Windows" problem.


  #48  
Old 05-06-2018, 06:44 PM
Zermus Zermus is offline
Registered User
Zermus's PC Specs
 
Join Date: May 2018
Posts: 2
POST ID # = 953597
Zermus Reputation: 10
Default

I'm having this problem again... :( CUE 2.24.50


  #49  
Old 05-06-2018, 06:47 PM
TerrorBlade TerrorBlade is offline
Registered User
TerrorBlade's PC Specs
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 25
POST ID # = 953599
TerrorBlade Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Zermus View Post
I'm having this problem again... :( CUE 2.24.50
Hey i would suggest you to use iCUE... been using it since launch and it is great and so far i haven't noticed any serious problems. Also the bug with Win lock unlock doesn't exist on iCUE


  #50  
Old 05-06-2018, 06:49 PM
Zermus Zermus is offline
Registered User
Zermus's PC Specs
 
Join Date: May 2018
Posts: 2
POST ID # = 953601
Zermus Reputation: 10
Default

Does that combine LINK and CUE?


  #51  
Old 05-07-2018, 04:44 AM
TerrorBlade TerrorBlade is offline
Registered User
TerrorBlade's PC Specs
 
Join Date: Dec 2015
Posts: 25
POST ID # = 953640
TerrorBlade Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Zermus View Post
Does that combine LINK and CUE?
Yes and no. I mean that i don't have right now a Link compatible device like RGB fans or RGB LED strips ( Lightning PRO NODE ) and i use the iCUE just fine. It also packs some features that were heavily talked on the forum. If you have a compatible Link Device then you could also use the iCUE as an all in one software since it can control everything Corsair compatible


 

Tags
lock screen, profile switching

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.