The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2014, 03:07 AM
bibib bibib is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4
POST ID # = 719169
bibib Reputation: 10
Default AX650 failing to power

Hey, I bought an AX650 a little under two years ago and I guess it has been failing for a while now but I had assumed something else was the problem.

For a while i've had to randomly try clearing cmos, repeatedly pushing the case and motherboard power button and flicking the psu power switch. Other times I would just leave the psu powered off for a few days. I figured the issue was with my Asus v Gene motherboard so I bought and replaced this with an asrock fatal1ty z77...Which has exactly the same problem. so that was a waste of money. I've since borrowed a PSU to try in the asrock fatal1ty z77 setup and this seems to stop the problem.

I've read several threads which describe exactly my problem:
http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=127888
http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=118702
http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=118379
http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=127644

I have a ticket open for RMA Ticket Number: 6494002

Hopefully things can get moving quickly with the RMA process as it's extremely inconvenient not being able to use my desktop, since I sometimes work from home.
Reply With Quote


  #2  
Old 07-16-2014, 03:42 AM
bibib bibib is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4
POST ID # = 719296
bibib Reputation: 10
Default

Chased up CS and have the RMA in process now.

I'll update this thread when i've got a replacement working PSU.
Reply With Quote


  #3  
Old 07-24-2014, 03:27 AM
bibib bibib is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 4
POST ID # = 720355
bibib Reputation: 10
Default

Received a replacement AX760 for my dead AX650. Very pleased with the upgrade and the RMA process in general.

I do however have a question. I have already routed and tied all of my old AX650 cables. Are these compatible with the AX760?
Reply With Quote


Reply

Tags
ax650, failing, power, reset, rma

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.