The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Hydro X Custom Cooling

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-06-2020, 10:40 PM
will_s will_s is offline
Registered User
will_s's PC Specs
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 155
POST ID # = 1034197
will_s Reputation: 10
Default Replacing XD5 with EK flt360

Going to change my case and my loop. Going to add a EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi pump resovoir with the XR5 and XR7 rad on bottom and top of case. Basically removing the XD5 RGB Reservoir/Pump Combo and was wondering would the temp gauge for that work in the FLT 360?

Would the pump on the FLT360 be able to coonect to the power Commander and work just the same in the software ie. control speed. I would use Manual settings for pump speed as I hate the Pump and Fan control speeds tha iCue sets

btw:the pump details are and the one is red is the important one

Pump electrical and mechanical properties:
- Motor: Electronically commuted spherical motor
- Rated voltage: 12V DC
- Power consumption: 23W
- Maximum pressure head: 3.9m
- Maximum flow: 1500L/h
- Maximum system temperature: 60°C
- Materials: Stainless steel, PPS-GF40, EPDM O-rings, Aluminium oxide, hard coal
- Power connector: 4-Pin Molex- and 4-Pin PWM FAN connector
Reply With Quote
  #2  
Old 02-07-2020, 01:09 PM
BlaiseP's Avatar
BlaiseP BlaiseP is offline
Registered User
BlaiseP's PC Specs
 
Join Date: Mar 2009
Location: Sydney, Australia
Posts: 289
POST ID # = 1034269
BlaiseP Reputation: 35
Default

Running the D5 pump should work fine, it uses the same connectors as the XD5. As for the probe, you have additional inlet/outlet ports - you should be able to use the sensor on one of those.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-08-2020, 05:40 AM
will_s will_s is offline
Registered User
will_s's PC Specs
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 155
POST ID # = 1034346
will_s Reputation: 10
Default

thanks but looks like due to redesign of the top part of the Dynamic 011 XL the thicker rad wont fit and with rise card wont fit in the bottom either
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.