The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-09-2019, 06:32 PM
Delmonte Delmonte is offline
Registered User
Delmonte's PC Specs
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
POST ID # = 1020834
Delmonte Reputation: 10
Default DDR4 Timings info missing! Help!

Hi guys,

Hope everybody is ok.

I am wondering why "Timings" are not showing on my Corsair Link. Does anybody already had this issue? On CPU-Z appears normally.

Please, see the attached image.

Thanks!!
Attached Images
File Type: jpg Annotation 2019-10-09 192512.jpg (128.1 KB, 8 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 10-18-2019, 02:35 PM
Kesukei Kesukei is offline
Registered User
Kesukei's PC Specs
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 1
POST ID # = 1021678
Kesukei Reputation: 10
Default

Bumping this as I'm experiencing the same issue!

My RAM timings have disappeared, the SSD/HDD aren't showing up and my RTX 2080Ti only shows the temperature not the fan speeds. Looks exactly like yours does.

EDIT: Interestingly I've just uninstalled LINK and installed iCUE instead which doesn't seem to have any of the issues; it shows my RAM timings and GPU fan speeds (for both fans)

Last edited by Kesukei; 10-18-2019 at 04:35 PM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.