The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 10-08-2019, 10:18 PM
jasonwang3195 jasonwang3195 is offline
Registered User
jasonwang3195's PC Specs
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 3
POST ID # = 1020731
jasonwang3195 Reputation: 10
Default using AIO cooler and LL 120mm fan kit with difference usb port

Hello everyone!
I have a question about connection between LL Series 120mm Case Cooling Fan Kit with RGB lighting and h100i platinum.
Can I connect them separately with 2 difference mini usb 2.0 ports, or i have to purchase Commander pro?
Thank you!
Reply With Quote


  #2  
Old 10-08-2019, 10:22 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,526
POST ID # = 1020733
DevBiker Reputation: 88
Default

You can connect them separately with 2 different usb ports. CoPro not needed.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #3  
Old 10-08-2019, 10:36 PM
jasonwang3195 jasonwang3195 is offline
Registered User
jasonwang3195's PC Specs
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 3
POST ID # = 1020734
jasonwang3195 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
You can connect them separately with 2 different usb ports. CoPro not needed.
thank you very much, so icue still working fine with that?
Reply With Quote


  #4  
Old 10-08-2019, 10:51 PM
DevBiker's Avatar
DevBiker DevBiker is offline
CORSAIR Beta Team
DevBiker's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Location: Republic of Texas
Posts: 7,526
POST ID # = 1020737
DevBiker Reputation: 88
Default

Yup, it just needs USB.
__________________
Please click "Edit System Specs" and fill out your system info.

This comment is provided "as-is", without warranty of any kind, express or implied, including, but not limited to, the sanity or mental fitness of the author. The author is not a Corsair employee, does not represent Corsair, and no comment should be construed as an official statement from Corsair.

Reply With Quote


  #5  
Old 10-08-2019, 10:54 PM
jasonwang3195 jasonwang3195 is offline
Registered User
jasonwang3195's PC Specs
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 3
POST ID # = 1020739
jasonwang3195 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by DevBiker View Post
Yup, it just needs USB.
Problems solved, thank you 1 more time.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.