The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 01-01-2014, 04:22 PM
nomaam22 nomaam22 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
POST ID # = 690356
nomaam22 Reputation: 10
Exclamation K95 & M95 over KVM not working

I am using the K95 keyboard / M95 mouse and have them plugged into a Aten KVM / Aten KVM Extender and I am not able to get the keyboard or mouse to work.

Aten KVM CS-1758 (USB)
Aten KVM Extender CE-700 (USB)

The keyboard lights will come on but the key strokes are not recognized. The mouse lights will come on but when I try to move the mouse it will not move but will send random characters to the screen.

I tried moving the keyboard switch for the BIOS to each of the 4 settings but it made no difference. Do I just have to move the switch around or do I have to restart the computer after each BIOS switch change for it to be recognized?

The keyboard and mouse work well when its directly plugged into the PC. I've also updated the firmware to the newest versions.

Any suggestions? Otherwise I may have to return the products...

Thanks.
Reply With Quote


Reply

Tags
aten, k95, kvm, m95

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.