The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-10-2013, 01:17 PM
GOTFrog GOTFrog is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
POST ID # = 658509
GOTFrog Reputation: 10
Default M90 keys stay stuck

I have a M90, and I'm having issues with keybinds staying stuck, I've assigned keystrokes to az few keys and most times they stay on even after letting go of the button, really annoying with voice chat. all assigned keystrokes do it. I have not clicked hardware playback cause when I do so nothing works anymore.
Reply With Quote


  #2  
Old 06-11-2013, 07:30 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,330
POST ID # = 658694
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

Did you select the 3 or 4th Playback option? If so, try the first one and see if the issue still occurs.
Reply With Quote


  #3  
Old 06-11-2013, 12:49 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,267
POST ID # = 658737
RAM GUY Reputation: 10
Default

Make sure you save the profile first to the mouse before you enable hardware playback. Are you also binding a keystroke, or recording a macro?
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #4  
Old 06-11-2013, 03:31 PM
GOTFrog GOTFrog is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 7
POST ID # = 658785
GOTFrog Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Toasted View Post
Did you select the 3 or 4th Playback option? If so, try the first one and see if the issue still occurs.
I'm using the 1st playback option

Quote:
Originally Posted by RAM GUY View Post
Make sure you save the profile first to the mouse before you enable hardware playback. Are you also binding a keystroke, or recording a macro?
I'm using keystrokes, and even with the bindings saved to the mouse Hardware playback does nothing.
Reply With Quote


  #5  
Old 06-12-2013, 07:13 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,330
POST ID # = 658899
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

Reflash the firmware for the M90 and reinstall the software and see if that helps.
Reply With Quote


  #6  
Old 06-12-2013, 12:33 PM
RAM GUY's Avatar
RAM GUY RAM GUY is offline
Corsair Product Guru
 
Join Date: Apr 2001
Location: Fremont, CA
Posts: 118,267
POST ID # = 658943
RAM GUY Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by GOTFrog View Post
I'm using the 1st playback option



I'm using keystrokes, and even with the bindings saved to the mouse Hardware playback does nothing.
Can you click on the i button and copy paste what it says? If hardware playback does nothing even though you clicked Save to M60/M90, that is an odd issue.
__________________
Support accounts and tickets can be created at https://support.corsair.com.
Reply With Quote


  #7  
Old 06-13-2013, 06:35 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,330
POST ID # = 659122
Toasted Toasted Reputation: 124
Default

If you enable hardware playback, make sure the profile is assigned to an L.E.D. and that the profile L.E.D. is on the correct one.

Did you see a percentage next to the "Save to M90" button?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.