The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 36 votes, 5.00 average. Display Modes
  #61  
Old 03-07-2013, 10:29 PM
turboman turboman is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 15
POST ID # = 638683
turboman Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Cawengr View Post
RAM GUY, any update as to a fix for Win8 and Intel RSTe and BSOD ?

I spent about a week of chasing the BSOD issue on my Sabertooth x79 just to find out Corsair has been aware of the issues for quite a while.

I would not have bought the H80i if I knew there were these issues.

When can I expect a fix ? If I cannot get an answer, how do I get a refund ?
I went exactly through the same experience. I am done.
Now I have deinstalled Link, put in new PWM Noctua fans connected to the mainboard.
Reply With Quote


  #62  
Old 03-08-2013, 10:28 PM
robandcathy robandcathy is offline
Banned
robandcathy's PC Specs
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 282
POST ID # = 638932
robandcathy Reputation: 10
Default

Look just give it one more week, they may have something actually fixed with the new update, at this point will a week kill ya. I know I know no updates for so long but I have a gut feeling that next week the update will finally roll out, if not then return it.
Reply With Quote


  #63  
Old 03-15-2013, 07:38 PM
tyrannosaurus tyrannosaurus is offline
Registered User
tyrannosaurus's PC Specs
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 195
POST ID # = 640562
tyrannosaurus Reputation: 10
Default

Strange issue since a long time. System was totally unresponsible and freezed. Had to power off completely. Any ideas?
I've installed the fresh released LINK 2.3.xxx 3 days ago and no IRST driver is installed.

Log Name: Application
Source: CorsairLINK2 Hardware Monitor
Date: 15-Mar-13 7:47:38 PM
Event ID: 0
Task Category: None
Level: Error
Keywords: Classic
User: N/A
Computer: XXXX-PC
Description:
Unable to write/verify to register 231
Event Xml:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="CorsairLINK2 Hardware Monitor" />
<EventID Qualifiers="0">0</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>0</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2013-03-15T18:47:38.000000000Z" />
<EventRecordID>16962</EventRecordID>
<Channel>Application</Channel>
<Computer>XXXX-PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>Unable to write/verify to register 231</Data>
</EventData>
</Event>


Last edited by tyrannosaurus; 03-15-2013 at 07:55 PM.
Reply With Quote


  #64  
Old 03-15-2013, 07:57 PM
robandcathy robandcathy is offline
Banned
robandcathy's PC Specs
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 282
POST ID # = 640565
robandcathy Reputation: 10
Default

Try the new version
Reply With Quote


  #65  
Old 03-15-2013, 08:00 PM
tyrannosaurus tyrannosaurus is offline
Registered User
tyrannosaurus's PC Specs
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 195
POST ID # = 640567
tyrannosaurus Reputation: 10
Default

Good joke. That's what I did.
Reply With Quote


  #66  
Old 03-16-2013, 08:28 AM
tyrannosaurus tyrannosaurus is offline
Registered User
tyrannosaurus's PC Specs
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 195
POST ID # = 640638
tyrannosaurus Reputation: 10
Default

Shifted to new LINK thread.

Last edited by tyrannosaurus; 03-16-2013 at 08:37 AM.
Reply With Quote


  #67  
Old 03-24-2013, 10:43 AM
Safado Safado is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 41
POST ID # = 642538
Safado Reputation: 11
Important Fml

I should have bought a different cpu cooler :(

Currently im using a h100i+commander-corsair cooling kit and a 860i

My current mobo it's an Asus Maximus v Formula, and as luck have it, im running a SSD raid 0 (2 samsungs 840 pro 256gb)

Im still bit confused about the iRST drivers, i dont see any of them on the asus Website

http://www.asus.com/Motherboards/MAX...rt_Download_30

Can someone post the link for the iRST drivers that wont cause my w7 64 bits system to crash?

The current dirvers as per asus website is this:
Intel Chipset Driver V9.3.0.1021 for Windows XP 32bit & XP 64bit & Win7 32bit & Win7 64bit & Win8 32bit & Win8 64bit.(WHQL)

Is that the one i need to use or the one before?

I have not installed windows 7 yet, but i have founded some weird things atm

When i tried to use the h100i connected to the commander, the fans did spin, but the led from the commander did not turned on at all.

Atm im using the h100i connected to one of the 2 usb headers, the other one is in use for the commander, leaving me without any usb 2.0

Had the buy this usb 2.0 header from ebay+ a $45 postage (live overseas)
Hopefully it will work.

Regarding w7:

When i tried to installed, load w7 using my usb stick, which had worked before without any issues, in this case, the computer did hot respond at all when the "windows is loading files" after that you see the w7 logo, it would not take more than 15 seconds, but in my case i waited 5 minutes and the damn thing did not load.

The commander led turned on when using the usb for the h100i, when the corsair link is connected to the commander, coming from the h100i, there is no led, however in both case the fans do spin

So, i went back and connected the h100i to the usb instead of the commander, SAME BLODDY THING! w7 wont load.

I was about to called it off, when i tried again, but in this case, i used an orignal dvd from w7, in this case, some HDD activity and voila! it did worked! (using the h100i connected to the us header, not the commander)


I have no clue of what is going on!

I was having a brainstorm, and tried again, in this case, the usb stick+ the h100i connected to the commander (some led turned on btw) and IT DID WORKED! I was able to see all my drives, in particular the raid 0 ssd drives, showing as one(476 gb)

Also, i have disable the Intel smart response (dont use it) and the Intel smart technology (i dont know what it's for)

Finally, the 2 ssd's are connected to the z77 chipset.

I know there is bug when using the h100i to the commander, so i rather be in the safe side for the time being.

What do you guys reckon???

Thanks for any advise.
Reply With Quote


  #68  
Old 03-24-2013, 04:42 PM
Speed's Avatar
Speed Speed is offline
Johnsonized
Speed's PC Specs
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 364
POST ID # = 642588
Speed Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Safado View Post
Im still bit confused about the iRST drivers, i dont see any of them on the asus Website

http://www.asus.com/Motherboards/MAX...rt_Download_30

Can someone post the link for the iRST drivers that wont cause my w7 64 bits system to crash?
They're in the SATA section. Don't confuse "Rapid Storage" with "Rapid Start".
Reply With Quote


  #69  
Old 03-24-2013, 07:40 PM
Safado Safado is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 41
POST ID # = 642601
Safado Reputation: 11
Default

Alright,

In the sata it is then.

Is this the version that will not cause the system to crash?

Intel Smart Connect Technology Software V3.0.41.1571 for Windows 7/8 32bit & 64bit.

Is that the drivers i need to install so i can avoid the BSOD?

Last edited by Safado; 03-24-2013 at 08:39 PM.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.