The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 07-10-2019, 04:27 PM
Corsair Kevin's Avatar
Corsair Kevin Corsair Kevin is offline
Corsair Employee
Corsair Kevin's PC Specs
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 191
POST ID # = 1010806
Corsair Kevin Reputation: 10
Default AX860i users with random reboots/shutdowns

Hi everyone,
Some AX860i users have complained about experiencing random shutdowns and/or restarts. While there are many potential causes for this, our focus is to ensure that every CORSAIR customer is more than satisfied with their PSU. If you have an AX860i and have experienced this, please contact us at:

support-AX860i@corsair.com

Please copy, paste, and fill out the following in your email:

Name:
Address St, Apartment, Unit, etc:
City:
State:
Zip:
Phone:
Clear image of the PSU Serial Number attached to the email


Our support staff will assist you with troubleshooting and, if necessary, an advance RMA process.

Thank you.
Reply With Quote


1 members found this post helpful.
  #2  
Old 08-10-2019, 11:49 AM
psupat psupat is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
POST ID # = 1014280
psupat Reputation: 10
Default Thank You

I registered here just to say Thank you.
Thanks for posting this notice.
I had recently purchased a refurbished AX860i from a local supplier.
The AX860i worked well for a few weeks. But, then started to unexpectedly shutdown.
I emailed the support addressed mentioned in the OP and received a very timely response. I was sent a replacement PSU. The replacement PSU has been working perfectly so far.

Thanks again you for the excellent customer service.
Reply With Quote


  #3  
Old 12-02-2019, 11:07 AM
elfwrath elfwrath is offline
Registered User
elfwrath's PC Specs
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 6
POST ID # = 1025976
elfwrath Reputation: 10
Default

Could this issue affect users of the AX760 as well? I've been having problems with shutdowns in games 2-3 seconds after the game level finished loading and I was into the actual game (not the menu) that started about 1 month ago and I've checked all other hardware items (temps, usages, etc) and the only things left are either the AX760 or Win10.
Reply With Quote


  #4  
Old 12-03-2019, 02:05 AM
jonnyguru jonnyguru is offline
PSU GUY
jonnyguru's PC Specs
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 2,889
POST ID # = 1026079
jonnyguru jonnyguru Reputation: 179
Send a message via ICQ to jonnyguru Send a message via MSN to jonnyguru Send a message via Yahoo to jonnyguru Send a message via Skype™ to jonnyguru
Default

Quote:
Originally Posted by elfwrath View Post
Could this issue affect users of the AX760 as well? I've been having problems with shutdowns in games 2-3 seconds after the game level finished loading and I was into the actual game (not the menu) that started about 1 month ago and I've checked all other hardware items (temps, usages, etc) and the only things left are either the AX760 or Win10.
You mean AX760i or the AX760 (without "i")?
Reply With Quote


  #5  
Old 12-03-2019, 10:03 AM
elfwrath elfwrath is offline
Registered User
elfwrath's PC Specs
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 6
POST ID # = 1026113
elfwrath Reputation: 10
Default

Normal AX760... the analog version. So without the "i".
Reply With Quote


  #6  
Old 12-03-2019, 08:17 PM
jonnyguru jonnyguru is offline
PSU GUY
jonnyguru's PC Specs
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 2,889
POST ID # = 1026178
jonnyguru jonnyguru Reputation: 179
Send a message via ICQ to jonnyguru Send a message via MSN to jonnyguru Send a message via Yahoo to jonnyguru Send a message via Skype™ to jonnyguru
Default

Quote:
Originally Posted by elfwrath View Post
Normal AX760... the analog version. So without the "i".
Then no. That's a completely different platform.
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.