The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-09-2019, 07:56 PM
intelisbetter intelisbetter is offline
Registered User
intelisbetter's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 2
POST ID # = 997025
intelisbetter Reputation: 10
Default void pro sidetone not working after last update

i cant seem to find anywhere to report a bug to corsair. so i guess ill just post here and see if i can get some help. After the latest ICUE update my side tone no longer works while dolby surrond sound is active. Before the update as annoying as it was to have to manually mute and unmute the sidetone after muting my mic the side tone still worked. But now my sidetone will not work when i have dolby surround sound on, if i turn it off i can hear myself but if i dont then my side tone is completely muted. i have tried muting and unmuting, changing the sidetone levels, flipping my mic up to mute then putting it back down, force updating the headset firmware, and even uninstalling then reinstalling. Nothing has worked and the problem started right after i updated a day or two ago im pretty convinced its a bug with the latest update. i have a pre built its an HP omen 870-224 but i dont think my computer is the problem. Is anyone else having this problem? Does anyone know of a fix?
Reply With Quote


  #2  
Old 03-11-2019, 07:31 PM
Corsair Notepad's Avatar
Corsair Notepad Corsair Notepad is offline
Corsair Employee
Corsair Notepad's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: Fremont, CA
Posts: 771
POST ID # = 997304
Corsair Notepad Reputation: 10
Default

I would recommend you contact our support team by opening a ticket at https://support.corsair.com
Reply With Quote


  #3  
Old 12-05-2019, 10:52 AM
wax5ta wax5ta is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 3
POST ID # = 1026377
wax5ta Reputation: 10
Default

Same issue here. The side tone will randomly become muted. I found this to be the case when I flip the microphone to a vertical position and it mutes. When I flip it down to a horizontal level the side tone would sometimes mute. This is very frustrating since I like to hear a little bit of my own voice when using the headset. Very inconsistent experience. I think this may be a software bug more than anything else. I need to investigate the exact steps to repro the issue. Will share them here. The only workaround I have found is to open ICUE and mute and unmute side tone. That seem to unbreak it.
Reply With Quote


  #4  
Old 04-17-2020, 02:49 PM
roboticsguy1988 roboticsguy1988 is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 1
POST ID # = 1041758
roboticsguy1988 Reputation: 10
Default

I am having this issue as well. I cannot find a fix anywhere. Have any of you found a fix?
Reply With Quote


  #5  
Old 05-06-2020, 04:13 PM
geekygreek7 geekygreek7 is offline
Registered User
 
Join Date: May 2020
Posts: 3
POST ID # = 1044871
geekygreek7 Reputation: 10
Default

Same issue....
Reply With Quote


Reply

Tags
bug report, icue issues, sidetone, void 7.1, void pro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 01:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.