The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Notices

 
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 11-27-2019, 10:02 AM
psylach psylach is offline
Registered User
psylach's PC Specs
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 2
POST ID # = 1025392
psylach Reputation: 10
Default Virtuoso RGB Wireless SE non-responsive and clicking

Has anybody else experienced this virtuoso clicking sound? Unboxed the unit, plugged it into USB. It lit up for a few seconds and then all the lighting died. No PC audio would come out of the unit and the clicking sound started. It just keeps looping this clicking sound when plugged into USB. iCue says the Virtuoso SE is unavailable. When you change to wireless absolutely nothing happens. Not lights or anything. Plug it back into USB and the clicking starts again. I ran through the troubleshooting on the KB articles with no luck. Hoping for some sort of miracle here before I have to return the unit without even using them

Thanks,
L.
Attached Files
File Type: zip Virtuoso clicking.zip (132.9 KB, 18 views)
Reply With Quote


 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.