The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-26-2019, 02:40 PM
Fishman101 Fishman101 is offline
Registered User
Fishman101's PC Specs
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
POST ID # = 1009399
Fishman101 Reputation: 10
Default corsair ll120 rgb only half lighting up.

hello, I have eight ll120 rgb fans installed in my case at the moment. when I first installed them they all worked fine apart from the occasional clash with msi mystic light.

now when I went into icue to change the colours of the fans, three of the fans now do not light up anymore, four of them work correctly and change colours ect properly. there is one fan however that only three quarters of the fan lights up-like one segment of the outer ring does nothing. any help would be greatly appreciated.


my specs are:
MSI X470 Gaming Pro Carbon
AMD Ryzen 2700x
Corsair Vengance RGB 16GB
8x Corsair LL120 RGB Fans
EVGA GTX 1080 SC
Attached Images
File Type: jpg DSC_0337.JPG (2.72 MB, 49 views)
File Type: jpg DSC_0335.JPG (3.51 MB, 46 views)
File Type: jpg DSC_0336.JPG (4.01 MB, 42 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 06-27-2019, 02:50 AM
Clem074 Clem074 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 16
POST ID # = 1009429
Clem074 Reputation: 15
Default

I guess it's dead led in you fan.
I have to replace 4 of my 6 LL because of that.

Still dealing with the worst sav I've ever seen so good luck my friend, that's just the beginning.

Learn mediation before sending a ticket !
Reply With Quote


  #3  
Old 06-27-2019, 09:09 AM
Fishman101 Fishman101 is offline
Registered User
Fishman101's PC Specs
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
POST ID # = 1009451
Fishman101 Reputation: 10
Default

So, that one led is whats causing the other fans to not light up? Its only a week old too. Is there nothing else i can do apart from replace the fan?

Edit, just turned the pc on and all the fans have lit up even the one that seems to have a dud led, dunno whats going on

Edit edit as soon as icue boots up the dud led has stuck on red and all other fans in the series have frozen.

Last edited by Fishman101; 06-27-2019 at 09:42 AM.
Reply With Quote


  #4  
Old 06-27-2019, 12:29 PM
PJH's Avatar
PJH PJH is offline
Registered User
PJH's PC Specs
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 189
POST ID # = 1009463
PJH Reputation: 14
Default

Hey, hey!

Is this a new build? Did you configure the fans in iCUE? iCUE needs to know how many fans you have on LED #1 or LED #2, and that they are LL fans.
Reply With Quote


Reply

Tags
icue, ll120, ll120 color change

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.