The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Audio

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-26-2018, 02:51 AM
Spawn Spawn is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 57
POST ID # = 956178
Spawn Reputation: 10
Question Void Pro Surround Headset

I received my Void Pro Surround headset today and I've been attempting to resolve the surround sound problem to no avail.

I've tried three different versions of CUE w/manual configuration and Dolby enabled. I've tried using Windows Sonic. I've tried several different 7.1 surround sound tests.

There is no audible difference between LF/LS/LR - RF/RS/RR. It's simple left side or right side as if it were in stereo mode. The LFE portion of tests produce no sound at all.

Can anyone assist me with resolving this problem?
Reply With Quote


  #2  
Old 05-26-2018, 11:34 PM
Spawn Spawn is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 57
POST ID # = 956247
Spawn Reputation: 10
Default

Here are SS of driver information...
Attached Images
File Type: png Headset Driver Info.png (29.4 KB, 124 views)
File Type: png Headset Mic Driver.png (35.9 KB, 103 views)
Reply With Quote


Reply

Tags
audio issues, corsair, void pro surround, windows 10 pro

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.