The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rating: Thread Rating: 48 votes, 4.98 average. Display Modes
  #196  
Old 12-29-2016, 05:30 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,305
POST ID # = 884245
Inheritance Reputation: 70
Default

Quote:
Originally Posted by Mitoni View Post
When I logged on my PC this morning, none of my keybinds bound to the 12-button on the scimitar were working, so I tried to update the software. I was running 2.6.79 release, but the onboard updater was failing, so I downloaded the 2.8.70 and installed it. First, during install i got a BSOD for an IRQ plus or minus error. After i rebooted, the software didnt launch so I uninstalled and reinstalled it and this time it launched, but as soon as i tried using my 12-button, they would stop responding, and at the same time i heard audio interference/static on my Void headset as well.

The keybinds on the 12 button were acting like they were being held down (for example, i had them bound to numpad 1-9 and upon pressing them, it would just spam the number keys in a text editor). This stopped as soon as I closed the CUE software, but when I reopened it, it started again. I am in the process of wiping appdata and registry entries with this reinstall, but my wife has my old M65 RGB and is having similar issues on her PC as well. Is this a problem with the most recent update?
try recreating the profile and the actions. There was a update with the XML layout that might be at fault. All the devs are off till after new years.

Quote:
Originally Posted by hvymetal View Post
Anyone else having issues updating firmware on their K95 RGB with the current release of CUE? I tried to update it when I finished my new computer build but it just gets stuck at 3% and stays there.
Should I just go back to the old version of CUE or is there any workarounds.
Check the CUE 1 FAQ for some things to try.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #197  
Old 12-29-2016, 08:17 PM
youngjake1 youngjake1 is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 1
POST ID # = 884263
youngjake1 Reputation: 10
Default

I am trying to flash the firmware on my k65 RGB, where do I find the file to put into the drive after deleting the other one?
Reply With Quote


  #198  
Old 12-30-2016, 07:15 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,305
POST ID # = 884423
Inheritance Reputation: 70
Default

Quote:
Originally Posted by youngjake1 View Post
I am trying to flash the firmware on my k65 RGB, where do I find the file to put into the drive after deleting the other one?
you have to contact Corsair support for it. They wont be back up and running till after the holidays
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #199  
Old 01-03-2017, 08:58 PM
LeandroHunter LeandroHunter is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 1
POST ID # = 884964
LeandroHunter Reputation: 10
Default

My Strafe RGB MX Red is not working. all leds turn on, but all keys dont respond on my commands. :/

Edit:

I tried F1 + Win Lock but without success. (BIOS mode?)

Then I tried F1 + Win Lock + Tab / Caps Lock / Shift / Left CTRL (I can't remember which of these keys) and it worked normal.

Last edited by LeandroHunter; 01-03-2017 at 09:51 PM.
Reply With Quote


  #200  
Old 01-05-2017, 04:50 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,305
POST ID # = 885275
Inheritance Reputation: 70
Default

Quote:
Originally Posted by LeandroHunter View Post
My Strafe RGB MX Red is not working. all leds turn on, but all keys dont respond on my commands. :/

Edit:

I tried F1 + Win Lock but without success. (BIOS mode?)

Then I tried F1 + Win Lock + Tab / Caps Lock / Shift / Left CTRL (I can't remember which of these keys) and it worked normal.
Escape + win lock? I think
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #201  
Old 01-09-2017, 12:05 PM
naughtybynature naughtybynature is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2017
Posts: 2
POST ID # = 885869
naughtybynature Reputation: 10
Default

Hey, I have the same problem with macro execution not being available (scimitar) as someone else already mentioned, but cant manage to fix it, I have done all the things you mentioned in your guide. This thing happened after I used CHKDSK earlier today, any idea how to fix this?
Reply With Quote


  #202  
Old 01-09-2017, 12:56 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,305
POST ID # = 885877
Inheritance Reputation: 70
Default

Quote:
Originally Posted by naughtybynature View Post
Hey, I have the same problem with macro execution not being available (scimitar) as someone else already mentioned, but cant manage to fix it, I have done all the things you mentioned in your guide. This thing happened after I used CHKDSK earlier today, any idea how to fix this?
That all i got, try contacting Corsair Support. I won't have anything more solid till CES is over and everything is back up and running at Corsair.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #203  
Old 01-16-2017, 11:12 PM
Braxos Braxos is offline
Registered User
Braxos's PC Specs
 
Join Date: Jun 2013
Location: Germany
Posts: 171
POST ID # = 887020
Braxos Reputation: 10
Default

Hello

Just a question any idea how i could make my k95 rgb to switch off the lighting if the Caps Lock is pressed? is it even possible to do that ?

Thanks
__________________
P.S. Sorry about my bad english.
Reply With Quote


  #204  
Old 01-16-2017, 11:16 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,305
POST ID # = 887022
Inheritance Reputation: 70
Default

Quote:
Originally Posted by Braxos View Post
Hello

Just a question any idea how i could make my k95 rgb to switch off the lighting if the Caps Lock is pressed? is it even possible to do that ?

Thanks
you can rebind the capslock so it changes to a blank profile but you will loose the function of the caps lock.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #205  
Old 02-05-2017, 02:17 AM
razear123 razear123 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 3
POST ID # = 889937
razear123 Reputation: 10
Default

can i use that firmware for K65 RGB Rapidfire?
Reply With Quote


  #206  
Old 02-06-2017, 12:29 AM
Comet ☄'s Avatar
Comet ☄ Comet ☄ is offline
Witch
Comet ☄'s PC Specs
 
Join Date: Feb 2016
Location: San Francisco Bay Area, California
Posts: 875
POST ID # = 890067
Comet ☄ Reputation: 10
Send a message via Yahoo to Comet ☄
Default

Inheritance: Define CAPS LOCK to switch to a profile where the lighting is all off, and define each key to act as though CAPS is pressed. In this second profile, define CAPS LOCK to switch back to your default profile. This way you do not lose the function of the CAPS LOCK key.
Reply With Quote


  #207  
Old 02-06-2017, 04:34 PM
Inheritance's Avatar
Inheritance Inheritance is offline
CORSAIR Beta Team
 
Join Date: Jul 2013
Location: Somewhere in Texas
Posts: 5,305
POST ID # = 890162
Inheritance Reputation: 70
Default

Quote:
Originally Posted by Comet ☄ View Post
Inheritance: Define CAPS LOCK to switch to a profile where the lighting is all off, and define each key to act as though CAPS is pressed. In this second profile, define CAPS LOCK to switch back to your default profile. This way you do not lose the function of the CAPS LOCK key.
Ummmm, not sure how one would define a key as a caps A. but yea if you could that could be a work around.
__________________
Colors of the RAINBOW shine so bright!
USER IS NOT A CORSAIR EMPLOYEE
Come Join My Discord =(^.^)= [iCUE Guide]
Corsair USER Forums is NOT Corsair Tech Support
Reply With Quote


  #208  
Old 02-08-2017, 12:03 AM
JZA70twntrbo JZA70twntrbo is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 2
POST ID # = 890356
JZA70twntrbo Reputation: 10
Default

So I just connected my K95 and Scimitar Pro through the Lapdog and using the newest version of CUE, but every time I start CUE it says the profiles didn't save and have to be reloaded. And everytime I hit update the app says there was an error when trying to update. Also, while the app is running, the keyboard will not switch over to M2 or M3. Is there any way to fix that? I found all the previous versions of CUE 2 and downloaded them just in case one is the most functional version. I bought the keyboard and mouse so I can use them with the Lapdog lapdesk and wanted the peripherals to brand match.
Reply With Quote


  #209  
Old 02-08-2017, 06:27 AM
slugzkea slugzkea is offline
Registered User
slugzkea's PC Specs
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 27
POST ID # = 890383
slugzkea Reputation: 10
Default

This is how i fixed the issue with my m65:

delete all custom profiles in utility engine
uninstall utility engine
install latest version
import saved profile(s)

Fixed.

Last edited by slugzkea; 02-08-2017 at 07:26 AM.
Reply With Quote


  #210  
Old 02-08-2017, 08:48 AM
bigbocah's Avatar
bigbocah bigbocah is offline
Registered User
bigbocah's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 10
POST ID # = 890411
bigbocah Reputation: 10
Default

hello, my corsair rgb 95 is malfunction. today i use last cue 2.9.53 i can't update firmware 2.05 cause stack on 3%

my spec is
windows 7 sp1
motherboard asus PQ5 DELUXE
intel quadcore Q6600
memory is corsair twin dominator 4gb
my vga SAPPHIRE Radeon RX 460 NITRO 4GB
casing dazoomba
power suply corsair TX 750

i love corsair
please help me
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.