The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #61  
Old 08-28-2015, 01:21 PM
RVxSpeed RVxSpeed is offline
Registered User
RVxSpeed's PC Specs
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 36
POST ID # = 803362
RVxSpeed Reputation: 10
Default

well it didn't end up well for me as usual.
every single time i minimize the software. my h100i led turns led both in h/w & in link.


  #62  
Old 08-29-2015, 11:27 PM
TheUNCONN3CT3D TheUNCONN3CT3D is offline
Registered User
TheUNCONN3CT3D's PC Specs
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 1
POST ID # = 803804
TheUNCONN3CT3D Reputation: 10
Default Corsair Link launches, but does not show.

Corsair Link Version: 3.2.5695
Windows 10 Home 64-bit
Whenever I try to show Corsair Link by double clicking its taskbar icon, nothing happens. The splash screen of the program will show at startup but that's it. It was working fine on Windows 8.1.


  #63  
Old 09-01-2015, 01:30 AM
CPT_Phayden CPT_Phayden is offline
Registered User
CPT_Phayden's PC Specs
 
Join Date: Jul 2015
Location: Washington State
Posts: 4
POST ID # = 804173
CPT_Phayden Reputation: 10
Default Response?

Quote:
Originally Posted by ;
Installed update, system restarted and everything looks like it is running well; except the show Link. That crashes every time. So, yea.

What might the issue be? It would be nice to have some idea.
Any chance of a response?


  #64  
Old 09-03-2015, 10:31 PM
Menta Menta is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 6
POST ID # = 804842
Menta Reputation: 10
Default

110i gt

leds do not work properly on temperature mode

fan curve profiles not working properly while testing aida64 and other programs...pretty bad i have to be able to trust the software that cools my rig

Last edited by Menta; 09-03-2015 at 11:49 PM.


  #65  
Old 09-03-2015, 11:04 PM
dhague dhague is offline
Registered User
dhague's PC Specs
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 5
POST ID # = 804844
dhague Reputation: 10
Default MS Update required for my Link V3.2.5695

A Forum search found nothing on this topic, so I am posting it. This may help other frustrated end-users. Note that many Windows users do not automatically install all Microsoft optional updates.

For my Win7x64SP1 system, Link V3.2.5695 did not recognize all my Corsair Link devices (2ea H80iGT and AX1500i) until after a Microsoft Optional Update was installed. This optional update was "User-Mode Driver Framework V1.11" (KB2685813). Note that I am using the NZXT Internal USB Expansion to connect the Link devices since my Commander-Mini approach did not work out. The Link Updater function still crashes on startup but at least the Link Dashboard now works for me.


  #66  
Old 09-04-2015, 04:43 AM
cwilliams255 cwilliams255 is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 2
POST ID # = 804874
cwilliams255 Reputation: 10
Default

Quote:
Originally Posted by cwilliams255 View Post
Version of your Link software: 3.2.5695
What version of Windows you're using: Windows 10 Enterprise
Summary: Unable to view / control fan speed of H100iGTX CPU fans
Detailed description of the issue: Clean install of Windows 10 Enterprise, installed Corsair Link 3.2.5695, all information visible, can change led colour etc except that H100iGTX Cooler Fan is showing 0 rpm. Cables checked, tried alternative USB header on MB. Uninstalled (but not deleted) device from device manager and rebooted, still same
Attach photos of the issue to the post that help #4: Attached

Thanks
Fixed, my issue was caused by Asus Q-Fan being set to Auto, changed to PWM and all now ok


  #67  
Old 09-07-2015, 10:15 AM
rubenodom rubenodom is offline
Registered User
rubenodom's PC Specs
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 2
POST ID # = 805420
rubenodom Reputation: 10
Exclamation The Link v. 3.2.5695 Not as Advertised

The Link software is only available in the system tray on Windows 10. I can't do things like edit profiles, get accurate information about the CPU temperature (MB reading is 10 degrees Celsius above the reading from the link software), change the colors on the unit, set temperature & fan alarms, or any other editing that was advertised.
However, it does show the reading from the MB monitoring software


  #68  
Old 09-10-2015, 10:19 AM
strupieke strupieke is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 1
POST ID # = 805956
strupieke Reputation: 10
Default

- Version: CL v3.2.5695
- Windows: Win10 x64
- Summary: RM750i starts blinking led (red/green) after starting CL
- Details: When my PC starts, the PSU led is solid green. When I startup Corsair Link, the led starts blinking red/green (edit: this is normal behavior). Also, temp and fan speed are not detected (stays 0). The device however, is shown in my devices list so it's detected. I also have a H110i GT and this device works perfectly, all values listed. I think this is either a bug in CL or in the fw of the PSU.

Thanks.

Asus Maximus Hero VIII / Intel i7-6700K / RM750i / H110i GT

EDIT: found a solution.

I figured, why not start from scratch. So I deinstalled CL first, then I removed the usb-drivers separately. I also removed the usb devices from device manager. After this I shut down the pc and removed the usb connector from the H110i. So I left only the RM750i connected to the motherboard. I booted up and installed CL, but I did NOT reboot after it detected my device. It was showing correct readings from my RM750i fan and temp. So far so good. So i shut down the pc again and I reconnected the usb from the H110i. Booted up and let CL find this new device. Finally, CL was showing both my H110i AND RM750i with correct values. Everything working as normal.

I don't know why exactly it didn't work the first time. My guess is that CL had difficulties configuring/adding 2 (new) devices at the same time. When i did it separately, it worked like a charm. Maybe it's a bug in CL afterall.

Last edited by strupieke; 09-11-2015 at 10:28 AM. Reason: solution found


  #69  
Old 09-10-2015, 10:48 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 805961
red-ray Reputation: 81
Thumbs up All is as it should be.

Quote:
Originally Posted by strupieke View Post
When my PC starts, the PSU led is solid green. When I startup Corsair Link, the led starts blinking red/green. Also, temp and fan speed are not detected (stays 0). The device however, is shown in my devices list so it's detected. I also have a H110i GT and this device works perfectly, all values listed. I think this is either a bug in CL or in the fw of the PSU.
The RM750i LED blinking (red/green) after starting CL is meant to happen and shows that CL is reading data from the RM750i (http://forum.corsair.com/forums/showthread.php?t=143504). The fan is usually 0RPM and only starts when the PSU get's warmer.

You should add your PC specs to your profile rather than including them in the posts.

Last edited by red-ray; 09-10-2015 at 11:04 AM. Reason: Add link


  #70  
Old 09-13-2015, 07:22 AM
toineenzo toineenzo is offline
Registered User
toineenzo's PC Specs
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 1
POST ID # = 806427
toineenzo Reputation: 10
Arrow Bugs and Suggestions for Corsair Link v3.2.5695

Hey all,

Just wanted to make this topic with all the bugs that I have experienced with Corsair Link. Come on developers, why don't you just rewrite/rebuilt this whole program? I also add some suggestions that make the program better.
I am here to help you and I come in peace.

BUGS
1. When corsair link is booting up on start and you click the taskbar icon too early when it's booted up you get the following .NET error: http://pastebin.com/fTCrxYjS

2. In windows 10 the context taskbar menu freezes:



SUGGESTIONS
1. Here are some suggestions



THIS TOPIC GETS UPDATED!
Post your bugs and suggestions below and I add them to this list. I try to add the bugs and suggestions that are already posted on the forum, here.

Have a nice day!
Toine


  #71  
Old 09-13-2015, 01:15 PM
FALE FALE is offline
Registered User
FALE's PC Specs
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 47
POST ID # = 806467
FALE Reputation: 18
Default

Quote:
Originally Posted by TheUNCONN3CT3D View Post
Corsair Link Version: 3.2.5695
Windows 10 Home 64-bit
Whenever I try to show Corsair Link by double clicking its taskbar icon, nothing happens. The splash screen of the program will show at startup but that's it. It was working fine on Windows 8.1.
I have this problem as well. Win 10x64 H100i. Uninstall/reinstall did not resolve.


  #72  
Old 09-13-2015, 03:28 PM
Akisj Akisj is offline
Registered User
Akisj's PC Specs
 
Join Date: Oct 2013
Location: Greece
Posts: 19
POST ID # = 806475
Akisj Reputation: 10
Default

Hi i got a really weird issue.I own a Corsair H80i GTX installed on a 4790k cpu and MSI Z97 Gaming 7 mobo im using the latest corsair link software fanspeed is set on default profile which is really noisy (fans hits 2000 rpms no matter what the temperature is).I also own an MSI Nvidia 970 GTX 4G these graphic cards are using zero fan technology which pretty much fans start working above 55C-60C now the weird thing is when the GPU fan kicks in my H80i fans hits maxspeed for like 3mins after that they work nomal.Now if GPU fans stop and starts again same thing will happen.This only stops if i set corsair link to a fixed speed profile.Anyone else expirience anything like this?
Thank you.


  #73  
Old 09-15-2015, 09:44 PM
ntzphyr ntzphyr is offline
Registered User
ntzphyr's PC Specs
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 12
POST ID # = 806922
ntzphyr Reputation: 11
Default

Quote:
Originally Posted by FALE View Post
I have this problem as well. Win 10x64 H100i. Uninstall/reinstall did not resolve.
Are you sure it is not opening "off" screen?
I use 3 monitors and I recently changed my default monitor from 1 to 2. I usually open CL on monitor 3. After changing the default monitor I noticed CL no longer showed but I could see a graphic when opening and closing the window. I used alt + tab to focus CL(which showed when displaying apps), then shift + right click on task bar icon and selected "Move", from this point you can use shift + arrow or just use your mouse to move it to a visible location.

BTW, uninstalling and reinstalling did nothing to fix this issue as it really isn't related to CL as far as I can tell...


I'm on win 10 pro

Last edited by ntzphyr; 09-15-2015 at 10:07 PM.


  #74  
Old 09-16-2015, 03:24 AM
red-ray red-ray is offline
Banned
red-ray's PC Specs
 
Join Date: May 2014
Location: England (GMT+1)
Posts: 7,152
POST ID # = 806949
red-ray Reputation: 81
Question Incorrectt WindowPosition?

Quote:
Originally Posted by ntzphyr View Post
Are you sure it is not opening "off" screen?
Looking in HKEY_CURRENT_USER\Software\Corsair\CorsairLINK what is WindowPosition set to? Try setting it to 0,0.


  #75  
Old 09-16-2015, 09:06 AM
fisherd80 fisherd80 is offline
Registered User
fisherd80's PC Specs
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 2
POST ID # = 806981
fisherd80 Reputation: 10
Default Losing Corsair

I am having major issues with this version of the software. Every time i load Corsair Link, it does not recognize any of the Corsair nodes connected to my system.

After re-installing the software they are recognized but when i restart the system they dot work again and the nodes don't appear again in the Devices section in Corsair Link.

I have installed the software and the drivers and re-installed but nothing changed. Any Suggestion.


Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 04:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.