The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Keyboards and Mice

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-27-2017, 04:16 PM
thatoneguy865 thatoneguy865 is offline
Registered User
thatoneguy865's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 2
POST ID # = 893045
thatoneguy865 Reputation: 10
Question Keys are repeating requiring shutdown to stop

Anyone else having issues with keys that have been pressed repeating? The key is not stuck as it still freely moves up and down just when I press keys they get stuck repeating no matter what I do it requires a hard shut down of my PC. Its not any key in particular it seems to randomly happen on any key and has gotten progressively worse to the point I went back to an old board. I have updated firmware tried it both with and without CUE software installed. The issue has persisted through a completely new OS install when I added in an SSD. The problem does not exist now that I have gone back to my RAZER that is roughly 6 years old. I opened a ticket with corsair a week ago but have heard nothing back from them which seems to be common. Just wondering if anyone else has experienced this? Also Ive only had this keyboard for about 3-4 months so it has had very light use.
Reply With Quote


  #2  
Old 02-28-2017, 08:18 AM
Toasted Toasted is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 19,344
POST ID # = 893144
Toasted Toasted Reputation: 108
Default

If i recall correctly, some have blasted air down the switch and that seemed to solve their repeating key issue so you could give that a go.
Reply With Quote


  #3  
Old 02-28-2017, 09:06 AM
thatoneguy865 thatoneguy865 is offline
Registered User
thatoneguy865's PC Specs
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 2
POST ID # = 893149
thatoneguy865 Reputation: 10
Default

Yeah Ive heard of doing that. The thing is the issue wasn't only experienced with a certain key which could most likely be something in the switch but any random key at any random time. For now Corsair Support sent me a new firmware file and I am currently testing it to see if the problem is fixed.
Reply With Quote


Reply

Tags
keyboard bug, strafe

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:09 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.