The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Cooling

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-18-2019, 05:40 AM
shadow85 shadow85 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 13
POST ID # = 1018537
shadow85 Reputation: 10
Default 1x Corsair LL120 not lighting up.

I have a new Corsair 500D SE RGB case.

The 3x 120 LL RGB fans that come preinstalled work fine, they light up the RGB colors and spin fine, looks nice! The preinstalled fans are connected to the 1,2 and 3 ports of the commander pro hub and the led fan hub inside the case.

I bought a new single 120 LL RBG fan to place in the back of the case as exhaust, I have it connected to port 6 of the commander pro and led fan hub because i cannot get the wires to reach number 4.

Could this be the reason why it will not light up the 4th fan or does it not matter?
Reply With Quote


  #2  
Old 09-18-2019, 01:00 PM
shadow85 shadow85 is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 13
POST ID # = 1018580
shadow85 Reputation: 10
Default

UPDATE:
Disregard this post, I just found some info myself that sheds light:


"Fans must be plugged into the Corsair RGB Fan LED Hub in order, You must not miss ports out.. 3 fans? ports 1 to 3!."
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.