The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Power Supplies

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 06-03-2019, 04:52 PM
Trynguess Trynguess is offline
Registered User
Trynguess's PC Specs
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
POST ID # = 1006778
Trynguess Reputation: 10
Default RM1000i + Vega 64 help please

I have a problem with my strix Vega 64, Randomly under load or not under load my screen will go black with a few random thin multi colored lines going across. The sound will play for 10 or seconds after the black screen, They leds and fan keep running.

I sent the GPU back and received a new replacement and still have the same problem, I also tried my RX 480 and a friends GTX 1060 with no problems.

When i built the pc I installed a RM750x and was told by AMD that sometimes a 750 watt in not enough so I got a new RM1000i but the problem is still present.

I used two separate cords to connect to the GPU, I seen a YouTube video and it said you have to plug them into connections not close to each on the PSU, this made no sense to me but I dont know much about PSU's so i tried it.

I still have the same problem 3 or 4 times a day and don't want to throw anymore money at this if i can.

I have a large case with many fans and leds and a Noctua NH D15 cooler, I removed all Overclocks and still have the problem.

I have also done a clean install of windows 10 with all new drivers

The GPU does not get above 75c and a lot of the times its in the 50's when it crashes

any ideas or anything I can try would be greatly appreciated

Last edited by Trynguess; 06-04-2019 at 06:15 AM. Reason: adding that the Fans and LED's stay on
Reply With Quote


  #2  
Old 06-04-2019, 05:34 PM
Corsair Notepad Corsair Notepad is offline
Corsair Employee
Corsair Notepad's PC Specs
 
Join Date: Nov 2018
Location: Fremont, CA
Posts: 308
POST ID # = 1006934
Corsair Notepad Reputation: 10
Default

Have you tried a different display and/or display cable?
Reply With Quote


  #3  
Old 06-05-2019, 07:38 AM
Trynguess Trynguess is offline
Registered User
Trynguess's PC Specs
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 2
POST ID # = 1006987
Trynguess Reputation: 10
Default

I will try this, normally I use a Samsung 4k 60 hz monitor for photo editing and light video editing as my side job/ hobby ( and why i really need it to be stable) and a Acer 1080p 144hz monitor for gaming. on both monitors I use Display port connections. Ill look for hmdi cables to try this idea. I hope i do not have to go to only using one monitor at a time and needing to switch back and worth but its worth trying.

Thank you for the idea
Reply With Quote


  #4  
Old 08-29-2019, 01:51 PM
Frugl1 Frugl1 is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 11
POST ID # = 1016048
Frugl1 Reputation: 10
Default

Did you ever manage to solve this?
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:48 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.