The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > iCUE Software

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 02-14-2020, 09:17 PM
jeff1206 jeff1206 is offline
Registered User
jeff1206's PC Specs
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 2
POST ID # = 1035062
jeff1206 Reputation: 10
Default Control corsair vengeance ram through gigabyte fusion

Hello,

I use RGB fusion for my case fans but since I installed Icue to try it the corsair vengeance ram won't listen to fusion.
I tried uninstall Icue and reinstall fusion several times but it is useless.
It feels like the color I set in Icue is registred in the ram.
Can someone help ?
Reply With Quote
  #2  
Old 02-16-2020, 02:58 PM
jeff1206 jeff1206 is offline
Registered User
jeff1206's PC Specs
 
Join Date: Feb 2020
Posts: 2
POST ID # = 1035198
jeff1206 Reputation: 10
Default

Well I tried downgrade/re-upgrade bios, clear Cmos, formatting hard drive/fresh windows install with no results.
The ram lights up just a few seconds after power on. This leads me to think that this is all saved inside the ram by icue.
I just needs to know how to erase this from the ram.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.