The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Corsair Product Discussion > Corsair Link

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 05-02-2018, 07:06 PM
kakisgr kakisgr is offline
Registered User
kakisgr's PC Specs
 
Join Date: Nov 2015
Location: Athens, Greece
Posts: 4
POST ID # = 953107
kakisgr Reputation: 10
Default Why Doesn't the new version remove the old ones?

And I can't even remove them from add/remove programs and I have to do it manually and remove every previous version
Attached Images
File Type: jpg Corsairold.JPG (233.6 KB, 205 views)
Reply With Quote


  #2  
Old 05-03-2018, 01:59 PM
screwtech02 screwtech02 is offline
Registered User
screwtech02's PC Specs
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 54
POST ID # = 953158
screwtech02 Reputation: 10
Default

Well, if it works, and does it correctly, your really taking a chance by upgrading. Just my .02 cents...
Reply With Quote


Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 02:42 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.