View Single Post
  #138  
Old 04-23-2013, 03:14 PM
BytesMage BytesMage is offline
Registered User
BytesMage's PC Specs
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 6
POST ID # = 648778
BytesMage Reputation: 10
Default

I have used junctions at work for things many times. That would do it. But the real issue should be resolved not workaround from us forum members.

Thank you Speed.

The other issue with the new version is for me as an AX1200i owner is besides the Hardware monitor exe not starting on login (which should be fixed if it is offered as part of the SW) Which I do prefer to start myself anyway is the PSU fan now does not spin up under load anymore. I was running Prime custom 90% of memory with Sum and error checking with several programs running and CL SW running and the fan never spun up at all. I was at (In CL SW) 50c on the PSU and no fan activity except the little "Are you awake" movement it does every few seconds. The PSU Case was very warm. I got tired after several hours of this and put the fan on Fixed 40% then went to desktop to have the fan start up. Oh yeah that needs to be fixed. When you click save the fan should spin. You shouldn't have to click out of it for it to take effect.

I realize that my AX1200i dongle attached hardware is not where Corsair is putting their money in regards to the CL SW, but I am still a paying customer whether or not I have purchased a commander link. Heck I also have an H100 too and a Corsair SSD. But these issues really get me. Please fix Corsair.
Reply With Quote