View Single Post
  #6  
Old 04-18-2016, 05:56 PM
DanilS DanilS is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 7
POST ID # = 847847
DanilS Reputation: 10
Default

well....
now it change again...no more 20mb "chip" memory

now it show full size on plug....and die
Code:
[  814.037725] ata1.00: ATA-10: SATAFIRM   S9, S9FM02.0, max UDMA/133
[  814.037735] ata1.00: 125045424 sectors, multi 16: LBA48 NCQ (depth 31/32), AA
[  814.038327] ata1.00: configured for UDMA/133
[  814.038343] ata1: EH complete
[  814.038515] scsi 0:0:0:0: Direct-Access     ATA      SATAFIRM   S9    02.0 PQ: 0 ANSI: 5
[  814.038981] sd 0:0:0:0: [sda] 125045424 512-byte logical blocks: (64.0 GB/59.6 GiB)
[  814.039417] sd 0:0:0:0: [sda] Write Protect is off
[  814.039429] sd 0:0:0:0: [sda] Mode Sense: 00 3a 00 00
[  814.039506] sd 0:0:0:0: Attached scsi generic sg0 type 0
[  814.039537] sd 0:0:0:0: [sda] Write cache: enabled, read cache: enabled, doesn't support DPO or FUA
[  845.020133] ata1.00: exception Emask 0x0 SAct 0x20 SErr 0x0 action 0x6 frozen
[  845.020145] ata1.00: failed command: READ FPDMA QUEUED
[  845.020156] ata1.00: cmd 60/08:28:00:00:00/00:00:00:00:00/40 tag 5 ncq 4096 in
         res 40/00:00:00:00:00/00:00:00:00:00/00 Emask 0x4 (timeout)
[  845.020161] ata1.00: status: { DRDY }
[  845.020169] ata1: hard resetting link
[  845.339927] ata1: SATA link up 1.5 Gbps (SStatus 113 SControl 310)
[  850.337129] ata1.00: qc timeout (cmd 0xec)
[  850.337145] ata1.00: failed to IDENTIFY (I/O error, err_mask=0x4)
[  850.337150] ata1.00: revalidation failed (errno=-5)
[  850.337159] ata1: hard resetting link
I try use hdparm for even read info data....no responce from SSD

....
Reply With Quote