View Single Post
  #1  
Old 03-12-2019, 12:03 AM
Birthday_party Birthday_party is offline
Registered User
Birthday_party's PC Specs
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 3
POST ID # = 997337
Birthday_party Reputation: 10
Default corsair ll 120 fans 3 of 9 staying static

so as stated above 3 of the nine fans i have have changed to a red only color yet they still do the same fade as if they are matching the rainbow wave the rest of the fans are doing. i have two rfan hubs in the case for the 9 fans 6 on 1 and 3 on another however these three have been on the same hub the entire time, i recently changed corsair h115i pro 280 mm to an h1150i pro 360 for the top three fans switching from 2 140lls to 3 120 lls however these are still on the 6 fan hub not the other with 3 the three mounted on bottom of the case that are being affected have not changed location physically or via the hub, sata connectors have also stayed the same as i changed the pump old pump sata to the new pump sata. i know that seems uneccessary to lay all that out but im trying to be clear to start. i noticed the issue comes up it seems when playing ac odessey usually about an hour in it changed and wont go back even with restart the only thing i did to fix it initially was switch some of the connectors arround on the fan hub and changing lanes on the rbg connector ive also switched sata lines from the one it was originally on and then to another and its popped up again. ive also reinstalled ique and wiped profiles and reinstalled a second time. i plugged the other top fans into the first hub to see if that was the issue and nothing seemed to change its all three of these fans and they are all acting exactly the same which makes me feel like its a software issue but i have no idea im at real loss for ideas here on what could be causing it, the only other lights are on the motherboard but i set that in fusion and have not opened it since and they have worked for a month or two until yesterday. any ideas would be super helpful thank you
Reply With Quote