View Single Post
  #1  
Old 08-01-2018, 01:04 PM
122jdh 122jdh is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
POST ID # = 966558
122jdh Reputation: 10
Default Strafe Not Responsive

I have the Non-RGB Strafe, Red LED, and it has stopped working. To be exact; I booted my computer to the login page where i was able to start typing and it was already typing, I cleared the items off and it continued to do so, even after a restart. On consecutive restarts it booted into my bios on its own, so I unplugged the keyboard and plugged it back in and it stopped the random typing.

Now only the lock keys, NUM, SCROLL, CAPS, light up when i plug it in. They stay lit, even when my PC is off. No other LEDs come on. I've tried literally every port, my 4 3.0 and 2 2.0 ports on the back and the two 3.0 and 2.0 ports each on the front panel. All the ports work, tried with my external, mouse, and a second keyboard. Strangely, when I connect the pass-through cable, which i never use, I get the same occurrence. The lights always stay lit unless I flip the switch on the power supply cutting power to the entire system.

Sometimes, I flipped the switch and then the lights don't come on immediately and then start blinking when I boot. Sometimes like this, I can hit the space-bar and windows will go to the password screen, but I am unable to type literally anything.

Using a second keyboard I can login to windows. Windows does not recognize my keyboard, nor does CUE. I tried my keyboard on my laptop to see if it was just my PC and the same thing happens. Even tried it on my damn Steam Link to no avail.
Reply With Quote