The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Walhor
Forum: Cases 05-28-2019, 05:39 PM
Replies: 0
Views: 312
Posted By Walhor
Question 570x crystal case E-ATX?

So I know its not E-ATX case. But anyone who tried it with succes. I had my hots after the new motherboard x570 from MSI called prestige creation.

I tried eyeballing the ekstra length of the board...
Forum: Corsair Link 05-12-2019, 12:02 PM
Replies: 0
Views: 471
Posted By Walhor
Commander pro dosent reconise plugged in USBs

Did a force update and now it wont reconise my node pro or h150i pro..

the fans hub works but not the usb..

should I change its firmware image?

and where do I find it?
Forum: Corsair Link 05-11-2019, 08:07 AM
Replies: 1
Views: 633
Posted By Walhor
Quick update: I think it has something to do with...

Quick update: I think it has something to do with my motherboard as my h150i pro inst detected either.. I think its my commander pro who inst giving the the two intern USB that I connected to it...
Forum: Corsair Link 05-11-2019, 07:57 AM
Replies: 1
Views: 633
Posted By Walhor
Lightning node pro wont be detected at all

win 10 64 i7 7700k msi z270 gaming m5.

on lastest update and when i force updated my commander pro my lightning node pro decided to vanish from this earth... changing plugs dindt work...
...
Forum: iCUE Software 06-12-2018, 07:34 AM
Replies: 1
Views: 696
Posted By Walhor
Update: after another succesful attempt of just...

Update: after another succesful attempt of just "wiggling the cables" it worked again. however the orintation of RGB in the software seems off to the fans (right is up and left is down)


Ram...
Forum: iCUE Software 06-12-2018, 07:30 AM
Replies: 1
Views: 696
Posted By Walhor
Question Everytime a new Icue update arrives new problems aswell

It always start off perfect on first reboot, Icue detects all hardware with no problem

but on second reboot theres always something it looses

My AIO, most frequently my RAM and now this time my...
Forum: iCUE Software 05-12-2018, 06:56 AM
Replies: 1
Views: 556
Posted By Walhor
When I try force update k95 plat it shuts down.

k95 has been wierd even before icue

when I tried make a RGB off profile mode, 80% of the time it would stay turned on but with no animations and if i try force update it it just vanishes from the...
Forum: Corsair Link 05-11-2018, 06:35 PM
Replies: 2
Views: 1,433
Posted By Walhor
Thank you so much for the reply and info :)

Thank you so much for the reply and info :)
Forum: Corsair Link 05-11-2018, 03:48 PM
Replies: 2
Views: 1,433
Posted By Walhor
Woah! Alot of issues with new update of Icue

I don't know if its here I should post this but I have had serveral issues since last update.

Normally my fans since icue were all off until the pc started fully with the software

not they are...
Forum: Corsair Link 05-09-2018, 05:15 PM
Replies: 0
Views: 800
Posted By Walhor
Unable to set LL120 fans to 0 rpm anymore

Ever since last Icue update I completely unable to set my 6 fans to 0 RPM

Also it takes the fans few seconds longer to ramp up when I try set them to 100% for example which I am still able to do
Forum: Corsair Link 03-01-2018, 07:44 AM
Replies: 2
Views: 917
Posted By Walhor
Update: after opening the case as just slightly...

Update: after opening the case as just slightly pull as softly as possible for the cable on the commander while PC was turned on it magicly turned everything on.

I apologize for using up thread...
Forum: Corsair Link 03-01-2018, 07:41 AM
Replies: 2
Views: 917
Posted By Walhor
Sad Commander pro dosen't detect its USB hubbed freinds

I have had it for about a month now, I had some minor issues at the beginning when it wans't updated for my LL fans and went to 100% RPM.

But now it seems its the detection of the USB hub thats...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 09:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.