The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 7 of 7
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Haydn
Forum: iCUE Software 12-10-2019, 07:38 AM
Replies: 2
Views: 124
Posted By Haydn
Nothing is in the lighting library, but I agree...

Nothing is in the lighting library, but I agree it definitely looks like its rapidly switching between hardware lighting and the profile lighting. Any idea how to stop it if that is the issue?
Forum: iCUE Software 12-10-2019, 06:23 AM
Replies: 2
Views: 124
Posted By Haydn
Firmware 0.9.212 Commander Pro Issue

Yesterday I built my new pc from scratch, this time using a commander pro for controlling fans, lighting and using it as a usb hub.
Today iCue shows me there in update 3.23.66 available so I...
Forum: iCUE Software 08-31-2019, 12:34 AM
Replies: 3
Views: 804
Posted By Haydn
Hi, It's really frustrating but I had a similar...

Hi,
It's really frustrating but I had a similar issue with the Node Pro refusing to update firmware for more than a year and various updates to iCue. I never found a solution to the issue other than...
Forum: iCUE Software 11-14-2018, 12:10 AM
Replies: 4
Views: 1,303
Posted By Haydn
Nope I don't have a commander pro. Both are...

Nope I don't have a commander pro. Both are connected to an internal usb hub, however that's not the issue either as I previously had them connected directly to an internal port and still no...
Forum: iCUE Software 11-13-2018, 07:16 AM
Replies: 4
Views: 1,303
Posted By Haydn
Lighting Node Pro Firmware Update

iCue alerts me that there is a firmware update available for my two lighting node pro's, version 0.7. They are currently on version 0.5.104 which is what they came with. When I click update I hear...
Forum: iCUE Software 04-20-2018, 05:06 AM
Replies: 14
Views: 9,598
Posted By Haydn
Managed to fix mine

Finally! After three days of scratching my head I think I've solved my issue.

I reinstalled Corsair Link v4.9.6.19, then tried to install CUE v3.1.133.
When the install got stuck on 60% starting...
Forum: Audio 06-16-2015, 05:46 AM
Replies: 182
Views: 175,379
Posted By Haydn
Had to create an account to say thanks to Boldar...

Had to create an account to say thanks to Boldar for the fix and Wingy for explaining the half in wiggling, seriously just saved me so much time and effort. Now my H2100 is charging as it should! :D
Showing results 1 to 7 of 7

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 10:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.