The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 9 of 9
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: Sagekilla
Forum: Warranty and RMA Questions 09-10-2006, 04:48 PM
Replies: 18
Views: 8,718
Posted By Sagekilla
Like I said before, it can happen if you do a...

Like I said before, it can happen if you do a quick reformat. This happened to me before. I reformatted my machine 4-5 times in a single day (Overkill I know, but I was testing a bunch of stuff) and...
Forum: Warranty and RMA Questions 09-09-2006, 10:33 PM
Replies: 18
Views: 8,718
Posted By Sagekilla
Even if you've reformatted, the HD can still be...

Even if you've reformatted, the HD can still be fragmented. Did you do a quick format or full format?

I did some testing with both methods before and I found the quick format basically just...
Forum: Warranty and RMA Questions 09-09-2006, 12:47 PM
Replies: 18
Views: 8,718
Posted By Sagekilla
My first suggestion to you is to defrag your hard...

My first suggestion to you is to defrag your hard drives, I had the same problem where my computer was taking ludicrous amounts of time to boot up. You'd be surprised how much a fragmented drive can...
Forum: General Questions 07-21-2006, 06:05 PM
Replies: 11
Views: 1,966
Posted By Sagekilla
The last time I RMA'd, I did it with Newegg...

The last time I RMA'd, I did it with Newegg instead. I also checked that I have the latest BIOS, version 1103. So i'm not sure if it's the BIOS that may be causing the errors.
Forum: General Questions 07-20-2006, 09:52 PM
Replies: 11
Views: 1,966
Posted By Sagekilla
Turns out I have bad memory. I've tested one...

Turns out I have bad memory. I've tested one module MANY times and it's passed them all with no errors whatsoever. The other module turns up errors on 5, 6, and 7. They ALL say the Err-Bits are...
Forum: General Questions 07-20-2006, 08:00 PM
Replies: 11
Views: 1,966
Posted By Sagekilla
I've disabled Legacy USB support in the BIOS...

I've disabled Legacy USB support in the BIOS before running memtest on my memory module and it seems to be working perfectly fine in the tests it's run so far. It's already on Test #8 with no errors....
Forum: General Questions 07-20-2006, 07:08 PM
Replies: 11
Views: 1,966
Posted By Sagekilla
I'll go try that now, but theres one problem with...

I'll go try that now, but theres one problem with Memtest.

I've run Memtest before on this machine with both modules installed. I received TONS of errors (In order of 600+) when running Test #6....
Forum: General Questions 07-20-2006, 06:41 PM
Replies: 11
Views: 1,966
Posted By Sagekilla
No offense taken, this is my first attempt at...

No offense taken, this is my first attempt at trying to build a computer. To be honest, i'm really just a newbie at this.

In the system monitoring tool, do you mean the bios? Because I saw...
Forum: General Questions 07-19-2006, 11:38 PM
Replies: 11
Views: 1,966
Posted By Sagekilla
Asus A8N32 SLI Deluxe + Corsair XMS 3200C2PT problems

I didn't know where else to post, since this is the first time i've been here so I decided to post here.

I've just built a new computer and I started having all kinds of screwy errors with it....
Showing results 1 to 9 of 9

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.