The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 15 of 15
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: chaozhe
Forum: Cooling 03-21-2013, 08:37 AM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
Hi..RAM GUY..yup.its idle..i am check my h100i...

Hi..RAM GUY..yup.its idle..i am check my h100i pump 2100++ rmp..its normal?
only h100i temp high 96.0c, cpu 30c-40c/gpu35-40c/ hdd 34c temp all fine..
Forum: Cooling 03-19-2013, 07:51 AM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
H100i

My h100i temp now going 96.0c:confused::confused:
if still like that increase my waterblock will burned?
recommend remove h100i send to rma or continue using it??
(PLS HELP):[pouts:
Forum: Cooling 03-16-2013, 01:06 PM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
H100i

I touch the H100i waterblock..corsair led there feel got hot ..87.2c
how like tat? i scare still increase hot..65c until now 87c++ ><''
like this happen..i think better claim warranty right?
Forum: Cooling 03-16-2013, 08:26 AM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
waterblock not too hot..only check on...

waterblock not too hot..only check on corsairLINK2 software h100i temp show 78c-79c,
now become 86c..OMG..i cannot believe h100i temp so high...everyday h100i temp increase..i was remove all then...
Forum: Cooling 03-15-2013, 05:43 AM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
Hi..all tested already..all same..now h100i temp...

Hi..all tested already..all same..now h100i temp 78c-79c ==
need send back to claim warranty?
Forum: Cooling 03-14-2013, 09:07 PM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
i got check touch pump,radiator and fan air is...

i got check touch pump,radiator and fan air is cold..all like normal..
only h100i waterblock a little bit hot..but i think is normall izit?
processor temp all normal..and my h100i strange everytime...
Forum: Cooling 03-14-2013, 07:24 AM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
that all i do already..but dont know why still...

that all i do already..but dont know why still same..:(
mayb is my h100i sensor got problem..
Forum: Cooling 03-14-2013, 06:51 AM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
i already reformat my pc..i think all profiles...

i already reformat my pc..i think all profiles gone alraedy?
can teach me how to delete profiles? :)
Forum: Cooling 03-14-2013, 06:30 AM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
Still cannot..:sigh!: i try reformat my computer...

Still cannot..:sigh!: i try reformat my computer then install lastest verison Corsair link still same.. now h100i temp become 76c..:[pouts:
Forum: Cooling 03-14-2013, 12:46 AM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
Hi..how u do it? i installed new version...

Hi..how u do it? i installed new version CorsairLINK2_Installer_v2.3.4816 my h100i temp still same 71c :sigh!:

pls help...
Forum: Cooling 03-13-2013, 06:44 AM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
ya..tubing are warm..i never try the fans blowing...

ya..tubing are warm..i never try the fans blowing warm air or not..
Forum: Corsair Link 03-13-2013, 06:42 AM
Replies: 9
Views: 4,489
Posted By chaozhe
Yup..the h100i tubing are warm...only use...

Yup..the h100i tubing are warm...only use corsairLINK2 check h100i temp 65c..
dont know what problem?
Forum: Cooling 03-13-2013, 03:04 AM
Replies: 37
Views: 14,082
Posted By chaozhe
Hi.. i have the same issue with u too..:[pouts: i...

Hi.. i have the same issue with u too..:[pouts: i using h100i...my processor temp 30-40c,
h100i temp 1 65-68c..me olso have update new corsair link (lastest version)
did u try reformat ur computer...
Forum: Corsair Link 03-12-2013, 11:57 PM
Replies: 9
Views: 4,489
Posted By chaozhe
Thanks for reply..:biggrin: i not very...

Thanks for reply..:biggrin:
i not very understand english..:[pouts:
that mean my h100i is normal?
i only worry the h100i temp too high..
1st me installed h100i i think h100i temp only 30c++
Forum: Corsair Link 03-12-2013, 10:40 PM
Replies: 9
Views: 4,489
Posted By chaozhe
I have same issue too..my h100i temp 65c-68c, ...

I have same issue too..my h100i temp 65c-68c,
but my processor temp is normal 30c-40c ,how can fix this issue? need to claim warranty?
and my pc everytime start up the h100i led must become yellow...
Showing results 1 to 15 of 15

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 03:23 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.