The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 14 of 14
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Cougar281
Forum: Power Supplies 03-21-2017, 05:43 PM
Replies: 0
Views: 1,488
Posted By Cougar281
AX1200i issues?

I purchased a Refurb AX1200i from Microcenter last week. Seems like a nice PS, and like not having 6000 extra cables to have to figure out where to stuff them. But this morning, I noticed something...
Forum: Corsair Link 02-07-2015, 08:52 PM
Replies: 2
Views: 3,928
Posted By Cougar281
Commander Mini vs the original + cooling nodes

I did some searching, but didn't see anything overly helpful... With the new Commander Mini out, that appears to essentially be a Commander, about 1.5 cooling nodes and half a lighting node all in...
Forum: Cases 05-13-2014, 01:20 PM
Replies: 5
Views: 3,853
Posted By Cougar281
I already have it - had it for some time. Got it...

I already have it - had it for some time. Got it direct from Corsair.
Forum: Cases 05-12-2014, 08:54 AM
Replies: 5
Views: 3,853
Posted By Cougar281
Care to enlighten me? The external bays are out -...

Care to enlighten me? The external bays are out - the only place I can see they might be able to go is in the 'hot swap' bays at the bottom of the case - but that's a bit 'hokey' IMO... There is no...
Forum: Cases 05-11-2014, 05:01 PM
Replies: 5
Views: 3,853
Posted By Cougar281
Carbide Air 540 & Corsair Link

I was looking to get a new case, and really like the overall design of the Air540, BUT, there really is nowhere to put the Corsair Link modules (Commander and GPU Node). Does anyone have any...
Forum: Corsair Link 09-27-2013, 09:38 PM
Replies: 1
Views: 1,985
Posted By Cougar281
H80i Gone & Fans @ 100% after FW Update

I got this H80i from Corsair probably back in May or so as a replacement for my H80 that went totally dead. When I got it, I found that it was not detected by the CorsairLink software when connected...
Forum: Corsair Link 05-13-2013, 03:47 PM
Replies: 9
Views: 3,965
Posted By Cougar281
Doesn't work. I have a H80i v1.0.5 and my Link...

Doesn't work. I have a H80i v1.0.5 and my Link Commander is at 2.0.6 and the H80i is MIA when connected to the Commander. Only way for it to show up is to connect it to USB.
Forum: Corsair Link 05-02-2013, 10:38 PM
Replies: 3
Views: 2,963
Posted By Cougar281
Did we miss something here? The only problem is...

Did we miss something here? The only problem is the H80i... I'm already on Link 2.3.4816, Commander v2.0.6, cooling nodes are on 1.2.5 and the lighting node is on 1.1.9. The H80i is on 2.0.5. Is that...
Forum: Corsair Link 05-02-2013, 10:24 PM
Replies: 3
Views: 2,963
Posted By Cougar281
H80i & Corsairlink

I had to RMA my H80, and what was sent back was an H80i. Not a huge surprise since the H80i is just an updated version of the H80.I got it all installed and hooked the H80i up to the Commander with...
Forum: Corsair Link 04-10-2013, 11:33 PM
Replies: 96
Views: 36,288
Posted By Cougar281
Add to the list: When the display units are in...

Add to the list: When the display units are in Celsius, the 'Temp' that the GPU is connected to reports wattage. When display units are set to Fahrenheit, it displays '0' as the wattage.
Forum: Corsair Link 01-07-2013, 07:48 PM
Replies: 6
Views: 5,322
Posted By Cougar281
After doing some testing, I have noticed the...

After doing some testing, I have noticed the following:

With the temperature units in 'Fahrenheit', which I personally prefer since that's the scale we use in the US, the GPU Power usage sits at...
Forum: Corsair Link 12-19-2012, 10:36 AM
Replies: 6
Views: 5,322
Posted By Cougar281
Yes, that was one of the links I used from the...

Yes, that was one of the links I used from the beginning. Yes I had tried different ports, but not a cable dut to the... Challenge... changing that cable presents.

I was also having issues with...
Forum: Corsair Link 12-18-2012, 09:21 PM
Replies: 6
Views: 5,322
Posted By Cougar281
Just to add... After getting the Link kits...

Just to add... After getting the Link kits installed, I did some searching and it sounds like my H80 is doing the same thing as others have reported; It wounds like one fan is at a speed; not sure if...
Forum: Corsair Link 12-18-2012, 07:48 PM
Replies: 6
Views: 5,322
Posted By Cougar281
Just got Corsair Link kit - Issues with H80

I just got my Corsair Link kit delivered today. I started working with it and found that it was not detected with the v2.2.0 software. Did some reading and found the references to the v1.2 software...
Showing results 1 to 14 of 14

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.