The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: sov33iet
Forum: Cooling 06-30-2018, 01:20 PM
Replies: 3
Views: 1,127
Posted By sov33iet
I may have found the culprit. I did not touch the...

I may have found the culprit. I did not touch the RAM during the install of the H100i v2. Now I’m noticing only 9GB of RAM showing out of 24 GB installed. I’ve been running those sticks for 7 years...
Forum: Cooling 06-30-2018, 11:24 AM
Replies: 3
Views: 1,127
Posted By sov33iet
Installed H100i Now PC Won’t Boot Until 3rd Attempt

I just installed a new H100i v2 on my old I7-980x. Let me preface this by saying the system ran flawless for 8 years prior to installing the H100i v2, with the exception of swapping out the old PSU...
Forum: Power Supplies 06-19-2018, 07:57 PM
Replies: 6
Views: 2,300
Posted By sov33iet
Thank you both for you replies and the...

Thank you both for you replies and the information. I guess I’ll just stick with ICUE since I’ve already installed it and wait for the ax1600 to be added. Kind of strange that Corsair’s newest and...
Forum: Power Supplies 06-18-2018, 07:54 PM
Replies: 6
Views: 2,300
Posted By sov33iet
AX1600i Not Showing in ICUE

Hi,

I was just wondering if anyone else has had an issue with their ax1600 not appearing in ICUE? Right now it’s attached to a Corsair Commander which has 6 LL 140’s fans hooked in, another 3 ML...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 05:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.