The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.02 seconds.
Search: Posts Made By: D34DMetalPC
Forum: Cooling 08-23-2019, 08:29 PM
Replies: 6
Views: 2,140
Posted By D34DMetalPC
Do not update the H115i platinum firmware EVER.

Do not update the H115i platinum firmware EVER.
Forum: Cooling 06-05-2019, 08:14 PM
Replies: 11
Views: 588
Posted By D34DMetalPC
Yeah DO NOT update the firmware on the new cooler...

Yeah DO NOT update the firmware on the new cooler you're getting. I just got my RMA for similar issues with the CPU block rgb kicking the bucket and not showing up in iCue post firmware update. My...
Forum: Cooling 06-03-2019, 09:09 AM
Replies: 5
Views: 480
Posted By D34DMetalPC
PSA = public service announcement, like a sticky...

PSA = public service announcement, like a sticky post indicating to customers to not update firmware.
Forum: Cooling 05-31-2019, 01:25 PM
Replies: 5
Views: 480
Posted By D34DMetalPC
RMA it and don't update the firmware, we need a...

RMA it and don't update the firmware, we need a PSA for this :(
Forum: Cooling 05-31-2019, 01:13 PM
Replies: 19
Views: 1,446
Posted By D34DMetalPC
My RMA is coming on Monday and I think it's a...

My RMA is coming on Monday and I think it's a firmware problem. Should post a PSA to not update firmware for platinum AIOs.
Forum: Cooling 05-29-2019, 05:38 PM
Replies: 19
Views: 1,446
Posted By D34DMetalPC
Yes I am running steam and I still have the issue...

Yes I am running steam and I still have the issue when steam is shut down. The H115i platinum I have does not show up in iCue but it does show up in "bluetooth and other devices" in Windows 10...
Forum: Cooling 05-28-2019, 03:05 PM
Replies: 19
Views: 1,446
Posted By D34DMetalPC
I would hazard a guess that it's likely NOT...

I would hazard a guess that it's likely NOT mostly fixed because you have people coming to this forum (myself included) saying that their AIO's are not showing up in iCue and are experiencing...
Forum: Cooling 05-21-2019, 07:21 PM
Replies: 8
Views: 457
Posted By D34DMetalPC
Honestly, your best bet is to get a refund and go...

Honestly, your best bet is to get a refund and go with a different brand. Corsair support will do nothing beyond what people will tell you here on the forum and these issues have been rampant for...
Forum: Cooling 04-22-2019, 04:35 PM
Replies: 582
Views: 72,768
Posted By D34DMetalPC
Yeah I still get disconnects with the beta iCue...

Yeah I still get disconnects with the beta iCue AND the H115i still does not show up in the software.
Forum: iCUE Software 04-22-2019, 04:32 PM
Replies: 21
Views: 2,697
Posted By D34DMetalPC
Welcome to the club :(

Welcome to the club :(
Forum: Gaming Enthusiasts Area 04-12-2019, 11:37 AM
Replies: 4
Views: 1,096
Posted By D34DMetalPC
It's probably full of dust so cleaning it would...

It's probably full of dust so cleaning it would be good and it's also a 5 year old machine. Those are your two problems!
Forum: Cooling 03-28-2019, 10:15 AM
Replies: 5
Views: 1,209
Posted By D34DMetalPC
I've got my C700M set up with intake from the...

I've got my C700M set up with intake from the front and intake from the top. The 280mm rad is also up front as intake. Then there is one exhaust fan at the back (9 140mm fans in total!!!). I have to...
Forum: Cooling 01-31-2019, 01:13 PM
Replies: 582
Views: 72,768
Posted By D34DMetalPC
My H115i Plat shows up in the "bluetooth and...

My H115i Plat shows up in the "bluetooth and other devices" settings when I boot up my rig. Then it doesn't show up in iCue and it actively connects/disconnects the USB in a cycle.
Forum: Cooling 01-30-2019, 11:18 PM
Replies: 582
Views: 72,768
Posted By D34DMetalPC
Setting iCue to static lighting doesn't help when...

Setting iCue to static lighting doesn't help when your pump doesn't even show up in the software.
Forum: Cooling 01-23-2019, 09:31 PM
Replies: 42
Views: 14,532
Posted By D34DMetalPC
Yikes use the rad as intake on the front of the...

Yikes use the rad as intake on the front of the case.
Forum: Cooling 01-18-2019, 08:40 PM
Replies: 1
Views: 410
Posted By D34DMetalPC
Angry H115i Platinum: AIO stopped showing up in iCue 2 days after installing it

As the title says:

I bought a shiny new H115i Platinum to round out my system refresh and was happy when I first turned the system on to see that the LEDs and the AIO were working well and showing...
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 11:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.