The Corsair User Forums  

Go Back   The Corsair User Forums > Search Forums

Notices

Showing results 1 to 8 of 8
Search took 0 seconds.
Search: Posts Made By: Ricinulei
Forum: Corsair Link 09-08-2015, 07:40 PM
Replies: 21
Views: 8,623
Posted By Ricinulei
Hey red-ray, I powered it down and removed the...

Hey red-ray, I powered it down and removed the cooling node and everything is working now. It seems like that was the problem but that is weird because the lighting node works just fine. The great...
Forum: Corsair Link 09-07-2015, 03:57 AM
Replies: 21
Views: 8,623
Posted By Ricinulei
ok, I found the time to install the commander...

ok, I found the time to install the commander mini and i just plugged everything into it. corsair link opened up and i scrolled down the list on the left and it detected my led lighting, the h100i,...
Forum: Corsair Link 08-25-2015, 08:04 PM
Replies: 21
Views: 8,623
Posted By Ricinulei
well, I uninstalled corsair link, deleted the app...

well, I uninstalled corsair link, deleted the app data, used cc cleaner, unplugged the machine over night, and the led was still pink and then I reinstalled corsair link and it wouldn't pick up the...
Forum: Corsair Link 08-24-2015, 02:03 PM
Replies: 21
Views: 8,623
Posted By Ricinulei
Allright, so I was waiting on the update for the...

Allright, so I was waiting on the update for the commander to work with windows 10, so I plugged my h100i into my motherboard so I would have some control until the update. It worked fine at first...
Forum: Corsair Link 08-12-2015, 12:33 PM
Replies: 21
Views: 8,623
Posted By Ricinulei
Thanks! ill just order a mini. I like siv, its...

Thanks! ill just order a mini. I like siv, its killer btw.
Forum: Corsair Link 08-12-2015, 11:22 AM
Replies: 21
Views: 8,623
Posted By Ricinulei
Old link system/windows 10. Will the mini fix it?

I have A very high end system with the old commander and lighting node and the old fan hub. Ax1200i and An h100i. Windows 10 screwed everything up, my old software wouldn't run anymore and the new...
Forum: Corsair Link 01-20-2014, 11:08 PM
Replies: 3
Views: 2,207
Posted By Ricinulei
ok thanks for the help. i unplugged everything...

ok thanks for the help. i unplugged everything and it did not crash, then i plugged up the h100i with its usb cable and now thats working properly. it must be the commander or something hooked up to...
Forum: Corsair Link 01-20-2014, 07:53 PM
Replies: 3
Views: 2,207
Posted By Ricinulei
New system, no luck with link

Hooked up the h100i with usb cable. updated firmware. hooked up the commander and updated firmware. changed some led colors, it was working ok for a while then i got a .net crash pop up and it...
Showing results 1 to 8 of 8

 
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 11:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.